nazdar, mám otázku: už dlho plánujem kúpiť auto, nevedel som si vybrať ale zalúbil som sa do Alfiny 156 na prvý pohlad keď som ju videl v bazáre v podstate mi to auto sedí výzorom a aj po technickej stránke vyzerá zachovalé je to ročník 2006 s nabehaými 138 000 km (údajne) je to 1,9 JTD 85kW/116 PS, ako tu tak čítam vačšinou sú tu staršie autá tak som sa chcel opýtať, aké máte s týmito novšími ročníkmi skúsenosti? Myslím poruchovosť atd.. Bolo tam menené zatial turbo a klasika kvapaliny, rozvody predpokladám že tiež, ale to len predpokladám takže asi vhodné na výmenu...
16.52, 17. 1. 2010, odpovědětTo s tím muselo jezdit pěkný prase když udělá na ročníku 2006 turbo.Budto jsou stočený km nebo neměnil olej nebo s tím lítal jak prase a po dojetí nenechal turbo vychladit.
17.01, 17. 1. 2010, odpovědětKed chces to auto na dlhsiu dobu, nepozeraj moc na stav turba a podobne. pozeraj hlavne stav karoserie. Suciastky ohladne motora, prevodovky podvozku pomenis. ak pomenis za kvalitne dielce, mas na dost dlho pokoj. Co sa tyka poruchovosti, tak ta je otazna, je to starsie auto, ktovie co s nim bolo robene. pozri si alfaromeo.de sekciu gebrauchtwagen ci ako sa topise-v pravo hore. Mas tam odpredaj aut priamo od alfy, co boli u nich servisovane a mas tam vsetko garantovane. Si porovnaj ceny s tvojim objavom. ked zapocitas cenu dovozu, vies na com si. A hlavne kupuj s mechanikom.
21.04, 17. 1. 2010, odpovědětdík za radu, no jasné pojdem s mechnikom, ja som to auto už videl aj som v nom sedel (zatial som sa neviezol) vyzerá v poriadku (interiér a elektronika čo sa dá zapať) štartuje bez problémov, nevyzerá že bolo búrané nosníky sú v poriadku aj stĺpiky, to turbo údajne odišlo po ceste na SR tak ho dal vymeniť (neišlo opraviť) a tiež počítam že odišlo kvôli tomu že jazdil dlhé trasy a nenechal ho vychladnúť a hneď vypol motor, lebo pri 2006-ke je to aj tak dosť kilometrov to zamená že pravdepodobne na ňom boli jazdené dlhé trasy, podvozok som zatial nevidel, ale chystám sa tam ešte raz a by sme to hodili na zdvihák čo to povie...
22.50, 17. 1. 2010, odpovědětJa osobne keby som kupoval 2006-ku už by som šiel radšej do multijetu 103 kw. Je to predsa novší a kultivovanejší motor a cenový rozdiel medzi nimi nie je veľký.
0.39, 19. 1. 2010, odpovědět