Ked dam smerovku do lava a slapnem na brzdu tak prestane ist! co to moze sposobit kde je chyba? ako nahle dam nohu zase dole z pedalu zas ide. vopred dakujem za pomoc
8.30, 20. 1. 2010, odpovědětme dela zas podobne ale opacne kdyz dam smerovku doleva zacne blikat kontrolka spalene zarovky ale jak seslapnu brzdu prestane kontrolka blikat a kdyz brzdu pustim zase zacne. smerovky jdou vpohode zarovky jsou ok
9.04, 20. 1. 2010, odpovědětNa všech alfách 156 (3x) mi svítila permanentně kontrolka spalené žárovky. Netuší někdo jak tu kontrolku mužu odpojit aby nesvitila vubec??? Nechce se mi hledat nekde nejaka oxidace, vsechno mi vzdy svitilo. Proste si rikam ze bych tu kontrolku odstranil z provozu uplně a je po problemu :)
15.12, 20. 1. 2010, odpovědětMě to dělalo stejně, problém byl jenom ve špatným kontaktu v zadních světlách, předpokládám že ti to dělá jen na jednu stranu, normálně rozdělej zadní světlo a vytáhni konektor, prošplíchni ho sprejem na kontakty a napruž ty kontakty, a zase to zapoj, mělo by to být ok. Jinak taky sem se tomu divil, že taková blbost, dělá takový čoro moro, ale bylo to tím. Zatím čus
9.41, 20. 1. 2010, odpovědětZoltan skontroluj ukostrenie jednotlivych ziaroviek, ony sa potom medzi sebu ukostruju a robi to somariny.
10.26, 20. 1. 2010, odpovědětVadná nejspíš kostra, měl jsem to taky, nejspíš to bude v zadnim světle, vyndej zevnitř z kufru celej žárovkovej panel, skoukni žárovky a oxidaci na spojích na tom panelu, já jsem tam měl zaoxidovanej jeden spoj k druhému, tak jsem to akorát odrbal brusným papírem a chyba je pryč. Jinak může ti to dělat i vlek, pokud ho používáš, v tom konektoru nebo v zásuvce to rádo oxiduje. U máminýho favorita třeba vždycky na jaře musim rozebrat celou zásuvku a vyčistit, sůl, sníh a voda jsou mrchy největší. Ale ty blinkry to dělá na 95 % to zadní světlo.
14.19, 20. 1. 2010, odpovědět