Čau Alfisti. Tak včera se u nás krapet oteplilo z aut spadl sníh a ejhle co nevidím. Horní vrstva laku (ta průhledná) se loupe. málem jsem dostal infarkt. Jde hlavně o střechu, kufr (sedan) a kapota. Fleky jsou různé velikosti. Je mi jasné, že oprava samotných fleků je blbost, proto zvažuju opravu komplet dílů. Chci se zeptat, stalo se to někomu, že se mu začala loupat ta horní vrstva nebo jsem výjimka? r.v. 99
12.19, 20. 1. 2010, odpovědětAhoj,někdo to už znovu lakoval a sprasil to.Nejspíš použil k barvě nesprávný lak,nebo špatné tužidlo laku.Pak se lak s barvou špatně spojí a zažne se to loupat. Musíš to nechat znovu přelakovat.
12.47, 20. 1. 2010, odpovědětNo napadlo mě, že ten lak už je zdupany od výroby. Zdá se, že ten lak je původní. Stejný odstní na všech dílech, mírné škrábance (jako poleštění)......Asi blbá otázka ale zeptám se. Jde nanést pouze ta horní vrstva (průhledná)?
12.51, 20. 1. 2010, odpovědětjo jde, prodava se i v spreji--musi starej mechanicky odstranit, barva ozivit + novej klar-lak, pokud nejses lama zvladnes to ´´pred barakem´´ a nebude to poznat :)
18.16, 25. 1. 2010, odpovědět