Čau, stalo se vám někdy, že se sám od sebe spustil alarm? Dneska krátce po půlnoci mi začal houkat alarm, ještě jsem byl vzhůru, tak jsem hned přiletěl k oknu a pak s klíčem k Alfě. Nikde jsem nikoho neviděl. Vypnu Alarm, znovu ho zapnu a jdu pryč. Za chvilku už řval zas. Takhle mi to udělalo asi 3x, přesněji to nevím, protože jsem byl poněkud "unavený". Pak jsem znovu vypnul alarm, zamknul Alfu jen přes zámek na dveřích a šel pryč. Po půl hodině jsem to nevydržel a šel znovu zapnout alarm. Až do teď se alarm neozval, žádná kontrolka mi taky nesvítí. Napadá vás něco?
13.54, 27. 3. 2007, odpovědětMe se to jednou taky stalo ... mel jsem pootevreny okynko :-D ... jen teda nevim, jestli to byl ten duvod spousteni alarmu ;-)
17.00, 27. 3. 2007, odpovědětAle po zavreni okna se uz alarm nespoustel, tak asi jo ... kazdopadne kdyz se alarm spustil, tak jsi ho mel vypnout a podle LEDky signalizujici alarm (frekvence blikani) se da urcit, z jake priciny se alarm spustil ... u me to bylo "naruseni vnitrniho prostoru" takze mozna se mi v aute prohanela meluzina :-D
17.03, 27. 3. 2007, odpovědětpodľa frekvencie blikania diodky alarmu možno zistiť závadu tak ako píše Paolos, odrátaj si pauzy resp. frekvencie medzi bliknutím a zistíš , ktorý spínač či čidlo je zlé. Začalo jaro , lieta uz hmyz možno tam máš votrelca muchu :D či inú háveď, ktorá tam poletuje a užíva krásneho interiéru alfy ak máš vnútorné senzory .
20.03, 27. 3. 2007, odpovědětklasická finta autíčkárov, pár krát spustia alarm, až to majiteľa prestane baviť a alarm vypne. potom ti pekne vykradnú auto. máš otrasový snímač alebo senzory pohybu?
20.33, 27. 3. 2007, odpovědětNo alarm mám zatím jen ten originální z výroby, takže jaké tam jsou senzory nevím, ale asi poněkud upravím celkové zabezpečení. Chtělo by to aspoň vyřešit problém s tím vykrádáním přes kliku(jenže na to jsem docela levej :o) a pak ještě pořídím alarm přes nějaký zabudovaný mobil. Známí s tím mají dobré zkušenosti, tak snad to k něčemu bude. Jestli s tím máte někdo zkušenost, tak se pochlubte, snad to nebude brané jako reklama :o) http://www.finesan.wz.cz/
21.32, 27. 3. 2007, odpovědětJo a jak by ti autíčkáři spustili alarm na dálku? Jde to nějakým přístrojem nebo musí být přímo u auta? Mě přijde, že u toho druhého nebo třetího poplachu jsme tam byli dost rychle a nikoho jsem neviděli. No možná byli rychlejší :o(
21.37, 27. 3. 2007, odpovědětja mam s pagerom, 1200m dosah.http://www.tuning.sk/dokument_profesionalny_zlodeji_aut_uzitocne_informacie precitaj si spoved autickara
22.13, 28. 3. 2007, odpovědětAhoj, tak se mi zase spustil alarm, kontrolka blikala 5x v 1 sekundových intervalech, pak cca 3 sekundy pauza a znovu 5x po 1 sekundě...
21.24, 1. 5. 2007, odpovědětNeví tu někdo, co mohlo spustit alarm podle výše uvedených údajů(interval blikání diody)?
19.47, 3. 5. 2007, odpovědětTo je prostorová ochrana-to znamená,že ti lítá nějakej hmyz v autě)))).Koukni do manuálu,všechno tam je - strana 29
21.03, 3. 5. 2007, odpovědětNemám originál klíček k deaktivaci alarmu.Pokud se vybije baterka v dálkáči asi budu muset jet s houkajícím autem-nevíte někdo kde sehnat ten klíček na vypnutí alarmu a nebo jak to řešit?
20.59, 3. 5. 2007, odpovědět