čavte mam ročnú váhu dvojmesačnú lambdu - uni a kolíšu mi otáčky od 2000 do 500 a z výfuku čierna voda. žere jak tank ale kontrolka motora nesvieti. mam 1.6TS 88kW r.v.1997 Ďakujem za každú radu
15.43, 21. 1. 2010, odpověděta ktora z kvapalin este ubuda ?
15.52, 21. 1. 2010, odpovědětno voda plna a olej as moc ale preto ze som zaparkovany z kopca.......no coooooooo. uz ma slahne
17.21, 21. 1. 2010, odpovědětdvojmesacnu uni sondu zahod ( take sa davaju ked auto predavas ) a daj tam co tam patri s typovym cislom bosch 0258006190 . mne sa uni nahrada rozsypala po par dnoch, uplne sa z nej niekam odparila keramika so senzorom a ostali iba droty. vravis, ze vody mas dost, ale vo vyfuku... :) nemas ho kdesi deravy, kadial by tam spodom nastriekalo ? vahu mas aku ? odpoj a vyskusaj bez nej, aj kontrolka sa mozno preberie k zivotu, ak ju niekto predtym neodstavil.
18.42, 21. 1. 2010, odpovědětno stou lambdou to moze byt pravda...a kontrolka funguje-bohuzial som par krat zistil:( no bohuzial som kupil starline este pred tym ako som zistil co je to za znacka ale zajtra skusim vycistit izopropylalkoholom a uvidim a lambdu bych ako najjednoduhsie vyzistil???no a dieravy vyfuk asi nemam ak tak tak pri zvodoch lebo pod autom som kukal
19.01, 21. 1. 2010, odpověděta co ked ju odpojim??????
20.21, 21. 1. 2010, odpovědětno nic, bude odpojena :))) jednotka ti nebude mixovat spravny pomer vzduch/benzin a zmes bude bud chudobna alebo bohata, z coho jedno aj druhe je zle. bohata zmes - zbytocne vysoka spotreba, emisie a tie veci okolo toho, chudobna zmes - vysoka teplota horenia a po case prepalene diery v piestoch. sonda sa skusa na priebeh osciloskopom. ale vravim, pravdepodobne jej udelis smer do kosa. este ti silne odporucam rozhadzat sanie od filtra po klapku a pozriet zospodu, ci nie su polamana tie vlnky, kuknut sa na snimac teploty vzduchu co je hned za vahou a samotnu klapku, ci je schopna sa celkom zavriet alebo nema taky schodik zo sajrajtu. ps : ta voda z vyfuku ma zaujima, daj potom vediet. podla mna by si tomu mal riadne nalozit, nech to vypali
21.55, 21. 1. 2010, odpověděthmmm praveze by som jej uz nemal nakladat:))no hadicu sania som lepil ako som kupil auto-by si neveril ,ju lepili chemoprenomten stvrdol ale guma nie,ako keby tam hadzali megy, klapku som cistil origo sprejom x-krat a teplomer neviem ako odskusat.ono to nieje ani voda ako take splechance.v robote som utrel vyfuk a ked som dosiel dom-12km-popri tom som tomu zo stopky dal 130-otacky 5500 a vyfuk komplet cierny,ale to iste pri normalnej jazde akurat menej.......sao z toho ko-nepoviem keby to bola prva vada:((
22.05, 21. 1. 2010, odpovědětprosim..o rady...mam 156 1.8 106 kw a kolise s otackami.a zdochyna...poprosim niekoho o radu..co to moze byt
8.24, 15. 7. 2013, odpovědět