cavte vie mi niekdo poradit? chcem vyhodit(uz zrejme odpisany) katalyzator, kde sa nachadza a co vsetko na to treba-okrem prerobenie riadiacej. dik
23.08, 25. 1. 2010, odpovědětpana boha, co ty ides porobit s tym autom :))) a ked ani nevies, kde je katik . . . v prvom rade riadiaca jednotka s katalyzatorom na 1.6 nema vobec nic spolocne, ten je sam nezavisly. cize ked ho nechces, tak ho iba vyrezes z vyfukoveho potrubia a navaris tam namiesto neho kus rury odpovedajucej dlzky. pripadne ho rozpilis, vyberies z neho ostatky a iba ten obal navaris nazad ako imitaciu. a uz si zistil, preco mas vodu vo vyfuku ? ps : typek, co ti predal auto musel vyskat od radosti :)))
23.51, 25. 1. 2010, odpověděthmmmm typek mozno vyskal ale po taliansky:))no voda----skor take pluvance a nevyriesil mozno lambda,,,,a ten katik nieje spolu z lambdou????aj ta ma vraj ist prec a koly tomu menit udaje v RJ. aspon mi bolo doporucene. a navarit trubku a manualne veci to viem ale neviem co s tou lambdou.
0.01, 26. 1. 2010, odpovědětsonda je pred katikom, tak ten ju uz neovplyvnuje
13.50, 26. 1. 2010, odpovědětdost som cital o tejto teme....a je to tak 50 na 50, jedny tvrdia ze dvihne vykon auto ide lahsie do otacok, druhy ze stratilo vykon-dokonca lenive a netaha do kopcou.....tak neviem, dalsi ze je to dobre na turbo motory ze tam samotnre turbo roby protitlak a ze tam katik je uz len koli emisii ze na atmosferickom motore ze tam ten protitlak treba,potom mechanik ze -jasne to vyhod prida ti to zvuk vykon...a tak dalej..........nemate skusenost z alfou?????benzin
21.45, 26. 1. 2010, odpovědětA na co je to akoze dobre? Kup si novy uni kat za 100 Eur a auto pojde ako ma, co chces vykuzlit z 1,6??? Ked chces vykon chod do 2,5 alebo minimalne 2,0 JTS... moj nazor...
23.04, 26. 1. 2010, odpovědětno ja nechcem nic kuzlit, len ked ho mam uz zrejme v pici, a cital som ze to trochu spravy zvuk a troch vykonu prida tak preco nie.....pytam sa ci stym nema niekdo skusenost, jasne ze nechcem z neho 200 HP, to by som radsej vymenil motor.
16.01, 27. 1. 2010, odpovědětVyndej ho ven nahrad ho trubkou a jezdiš vesele dál a nic víc dělat nemusíš
16.06, 27. 1. 2010, odpověděta tak isto to idem urobit teraz aj ja, ked som emisnu neurobil a pouzijem uz tu popisany navod - kupim novy uni kat a vyfukove potrubie prevarim tak, aby sa dal pohodlne vyberat a namontujem ho iba na emisnu, potom zasa odlozim a v podstate budem mat stale novy.
16.23, 27. 1. 2010, odpovědětto je dobry napat ja sice nemusim kupovat novy-emisna neni problem:) ale len to chcem vedet ci to na benzine nebude mat nejake zle ohlasy z motora,viem ze na tdi to len pomoze sice nie emisiam ale HP ale cital som ze na benzine jednemu to slo super a dalsiemu to netahalo....no budem musiet odskusat a uvidim
17.19, 27. 1. 2010, odpověděthehe, no na minimotore 1.6 to vela skody neurobi
19.41, 27. 1. 2010, odpověděthehe haha........no ukecal si ma zajtra idem koly tebe pre gta!!!!! potrebujem poradit od niekoho kdo ma skusenost a nie vykecavat o tom ze mam najslabsiu seriovku.... keby som hladal 2liter mam ho,,,mne to zatial staci tak poradi niekdo????????
19.46, 27. 1. 2010, odpovědětTady není co radit kat.vyhod a dej tam trubku.Tot vše.
19.49, 27. 1. 2010, odpovědětok
20.17, 27. 1. 2010, odpověděthaha, ved ja som mu povedal to iste
21.45, 27. 1. 2010, odpovědět