Mám problém, zachytil som skalu na ceste. bola tak veľká že pri 70km/hod. sa za priečila o olejovú vanu a celá po dlžke praskla. Olej bol behom 5 min. vsetek von len tak tak som ho stihol vypnúť, inak by som on prišiel. Skúsil som zohnať staršiu z vrakoviska no nik nič nemá a nová stoji dosť aj na mňa. Chcem vás poprosiť či niekto nemá alebo nevie o niekom kto má takú olejovku. Ďakujem píšte na mail.
16.23, 27. 1. 2010, odpovědětCAu.Nejakou tu mam ale do roku 02 a tam jeste nebude dira na snimac hladiny oleje.
21.47, 27. 1. 2010, odpovědětno to máš pravdu s tým snímačom ale ono by to fungovalo aj bez toho keby sa to obyšlo to dokážem ale je to brutálne opatrenie ak nič tak sa ozvem díki
20.01, 29. 1. 2010, odpovědětmám taky 2,4jdtm, má motor proklatě nízko, taky se bojím každé díry a nerovnosti, normální je shrnovat sníh mezi koly na neuklizené cestě. hochu obvolávání vrakovišť bude asi tvou noční můrou, tak přeju hodně štěstí, a co stojí nová vana?
9.43, 28. 1. 2010, odpovědětno teda bola to riadna fuška ale oplatilo sa našiel som jednu a celkom dobrá cena ináč nová stojí 380 EUR ja ju mám za 50 EUR tak si vieš predstaviť že som skákal až po povalu od radosti akurát si po nu musím ísť asi 200 km ale stále je to v pohode zatim dík, ešte niečo neblbne ti klína? mne to rosí okná lebo samo spustí vnútorný okruh čo ty?
20.11, 29. 1. 2010, odpovědětKlima má funkci - Automat, na levým kolečku tuším levá dioda - to je zapnuto, a poté si sama reguluje teplotu a spouští se, kdy chce, vnitřní okruh je to tlačítko - ta šipka, která se otočí o 180stupňů, to ovládám vždy 100% sám, vlhkost na sklech zevnitř - velká vlkhost v interieru - vyklepávej sníh z rohožek, oklepávej boty, chce to delší jízdy a vytápěť interiér, mě zamrzly skla tuto zimu přes noc zevnitř snad dvakrát ? max.
8.50, 30. 1. 2010, odpovědětDik za radu no asi som to zle napísal ja mám dvoj zónovú klímu a ešte aj snímač na predné sklo je hneď za speťákom a sníma zahmlievanie alebo zamrzanie skla a potom nejak zblbne klímu a sama sa púšta aby sa sklo zase príliš nezohrialo od kúrenia. Pred časom sa to pokazilo alebo sa s tým niečo stalo okruh sa uzavre a zahmlieva sa. Možno to bude filtrom ak je zanesený je to možné.
15.45, 4. 2. 2010, odpovědětnazdar mam alfu 156 2.4 jtd na nahradne dieli komplet celi motor koplet cele autoo
14.05, 17. 10. 2011, odpovědětDvousložkový lepišlo, oškrábat šmilgerm a je to :) tak jsem to vyřešil já nějákejch 300 E je nesmysl stačí ti 70 KČ .. a máš to,neproteče ti ani kapka, a pokud je to u šroubu tak jedonoduše zalepit i celej šroub vyvrtat vrtákem díru při další výměně oleje a vyřezat závyt třeba i na 8-mičku šroub vyřešeno.
16.23, 17. 10. 2011, odpovědětZdravim vas. Ma niekto na predaj ? Dakujem
23.13, 9. 2. 2014, odpovědět