Zdravím všchny stejně postižené,mam problém se svou alficí 156 2.0.... o co jde...ráno jsem normálně nastartoval nechal jsem motor chvíli zahřát,když naraz klesly otačky motor se začal jakoby hádat,chvíli jel na tri valce a pak zdechnul uplně a už sem ho nenastartoval......???? tak jestli uz se to někomu stalo tak poprosím o radu,mam sice tu potvoru už 2 rokem ale zatim se mi nic takového nestalo
16.55, 27. 1. 2010, odpovědětZacal bych,benzinovou pumpou,pak bych mrknul na svicky,kabely.pokud bude vse ok.mrkni na hadice je to blbost,ale obcas se stava pri fouklem tesneni,ze se to natlakuje a motor je zalitej bordelem.chtelo by o samozrejme omrknout,ve vyslednem efektu to muze bejt i blbost jako studenej spoj. Kdyz tak mi pisni mejl skusime to dat dohromady
10.38, 31. 1. 2010, odpovědětAhoj mal som podobnej problem ktory som vcera vyriesol asi pred mesiacom som menil lambdu , svicky Vahu vzduchu kabely ... a auto mi asi po tyzdni mi zacalo blbnout stal som na krizovatke a chciplo a slo nastartovat za 5 min zase .... bol to snimac otacok klukovej hriadele ten co je umiestneny pod starterom .... oprava 1000 KČ ak si sikovny vymenis si ho v pohode sam
12.37, 31. 1. 2010, odpovědětChlapi diky za rady ale uz to zase jede,postupoval sem uplne stejne jak mi tady popisujete,odzadu do predu,od cerpadla privod benzinu az po motor,a jelikoz mam selespeeda a furt mi blikala kontrolka prevodovky tak sem skoncil s pocitacem v ruce a cestou nejmensiho odporu sme zjistili ze mam spatne cidlo otacek,jel sem tedy koupit nove v domneni ze je zavada odstranena,ale po montazi noveho cidla zase ta stejna chyba!!!!!! po dalsi hodine rozpojovani a spojovani kabliku,jelikos mam skusenost ze vsecko souvisi se vsim tak jestli nahodou nejake jine cidlo neovlivni to cidlo otacek,tak nas napadlo vzit to stare cidlo a promerit hodnoty kolik tam ma byt,hodnoty stareho cidla a zjistene hodnoty kolik tam ma byt byly stejne......tak me to nedalo vymontoval sem to nove cidlo a ejhle tam byly hodnoty podstatne nizsi nez maji byt!!!!! tak spatky stare cidlo,start a auto chytlo jako kdyby se vubec nic nestalo??????? takze proc to nejelo na to stare cidlo netusim,jestli si to nenatahlo nejaky bordel co byl v benzinu,vodu ta potom zamrzla v trubkach....to by mi ale zase pocitac nehlasil chyba na snimaci otacek....nevim nevim holt ma svoji hlavu italka jedna
13.45, 31. 1. 2010, odpovědětdotaz to cidlo otacek když je rozbitý tak co to má za následek .. chytne alfa nebo jen točí ???
23.45, 31. 1. 2010, odpovědětNo mne to delalo to ze mi sem tam za jizdy chcipla a 5 min nesla nastartovat starter tocil cerpadlo benzim tahalo ale snimac otacok zablokoval privod paliva do motora tak neslo nastartovat vymenil som a skrtla na prvni krat otacky se sklidnily a prade jako kocicka :-)
6.48, 1. 2. 2010, odpovědětElChino hele dík doufam že to bude ono
8.41, 1. 2. 2010, odpovědětano ano presne jak rika ElChino taky se mi to uz stalo.....ovsem pristup je na to cidlo jak k penezum..je kosek pod starterem...drzi ho imbus 5tka se mi zda...tak mnoho zdaru
16.36, 1. 2. 2010, odpovědětNemas zaco hlavne nech ti jazdi ked viem tak poradím :-)
20.26, 1. 2. 2010, odpovědět