chcem sa spytat co moze mat este vplyv na spotrebu?? mam novu vahu, filtre ,termostat a stale zerie okolo 7.5l a to sa snazim jazdit na spotrebu motor do 50stupnov nezatazujem a rychlost max 110 s lahkou nohou. co mam este skontrolovat?? na diagnostike vsetko ok..
11.27, 28. 3. 2007, odpověděteste som zabudol ze je to sw jtd 77kw
11.29, 28. 3. 2007, odpovědětSorry, ale není Ti blbý načínat nový vlákno s tou samou otázkou co tu vedeš ve vlákně "má to vplyv"? To když udělá každý prase, tak tu bude milion témat a každý pátý se bude opakovat.. přemejšlej chlape. Díky
14.19, 28. 3. 2007, odpovědětsorry add novy prispevok.. Ale este jedno: neviem ako ta oslovuju doma ale ak na teba zena krici hele PRASE pojd sem tak kludne ta tak mozem oslovovat aj ja. inak si vyprosujem taketo oslovenie.. TO LEN NA MARGO VECI
15.19, 28. 3. 2007, odpovědětOk, oslovení nebylo nejrozumnější, ale bohužel takových lidí co nedrží rozumný pravidla je tu víc a za chvíli by v tom byl zatraceně velkej bordel. A to myslím, že Ty, Já a ani Nikdo jinej nechce.. takže omluvil jsi se Ty, tak i ode mě.. sorry. A konec, nestojím o další nesmyslný vlákno!! btw: Jo a manželka mě oslovuje Petře.
15.47, 28. 3. 2007, odpovědětKejml má recht, není lepší nafta než JTD
20.22, 28. 3. 2007, odpověděttak sme to poriesili a teraz k tej spotrebe..co s tym?? rozmyslam ye skusim resetnut riadiacu jednotku..denne najazdim aj 150km tak je to dost akutne..help meee..pls
8.50, 29. 3. 2007, odpovědětZkus změnit jízdní styl, má drahá polovička motor zásadně nevytáčí, "trápí ho" v nízkejch otáčkách na vysoký převodový stupně, a má spotřebu vyšší než já. k těm "vláknům" v diskuzi, bordel tu je stejně...rozčilovat se kvůli jednomu navíc je nesmysl, prohlédněte si kolik je tu naprosto stejnech "vláken"...chtělo by to možná lépe rozdělit diskuze, a né se rozčilovat...to na oblíbenosti stránek moc nepřidá....toť můj názor. nejdřív bych si udělal pořádek u sebe a pak teprv bych kázal pravidla...
8.56, 29. 3. 2007, odpovědětsorry, ale to teda s Tebou nesouhlasím.. no ono když se to těm pitomcům(samo,Vladino pitomec není, on se jen spletl:) co zakládají další stejný vláka vysvětlí, tak právě, že tu bude hned daleko víc prostoru pro rozumný řešení problémů, než jen pro to aby člověk nacházel v pěti tématech jednu a tu samou věc. Ale s tím rozdělením diskuzí jen souhlasím.. né jen tlachání a technika. V technice by se určitě neztratili sekce typu, MOTOR, PODVOZEK, ELEKTRONIKA.. atd. A neboj, já si nejdřív dělám pořádek na svém pískovišti.. :) Petr
17.57, 29. 3. 2007, odpovědětsouhlas s tebou, jen jsem myslel že prostě když má někdo ukrutnej problém, tak si asi nejspíš založí novou, aby byl nepřehlédnutej, smekám klobouk před vedením serveru! jen tak dál ono se to vypiplá k dokonalosti, až si všici koupíme 159 :-)))) to byl vtip 159 pomalu přicházím na chuť, nejsem příznivcem, aut se stejným čumákem, co se má tvářit seriozně sportovně...fakt to těžko zkousávám...už jsem překous i zadní kliku, a i to že seaty se moc podobaj 147...nojo snad se to nějak vytříbí, alfista jsem od 33, přes 145, až po 156.
10.23, 30. 3. 2007, odpověděthm..a dostali sme sa zase niekde uplne inde..ax jaj asi dam nove vlakno..ale ne..no tak co k tej spotrebe paaani???
11.29, 30. 3. 2007, odpovědětkdyž já mám benzína, tam by se mi 7,5 líbilo...a máš v poho vštřiky, aby ti nějakej nepodcházel?
12.18, 30. 3. 2007, odpovědětA zkoušel resetovat řídící jednotku? Bosh si sám sebe trošku upraví dle stylu jízdy a info od čidel, když dáš nový, mělo se by resetovat. aby motor nebral blbý hodnoty, po resetu se jede chvíli na tovární nastavení, než se to zase naučí, takže je možný se ti to samo po čase upraví, u mě to trvá tak 500km nevím proč ale je to ověřený diagnostikou.
12.26, 30. 3. 2007, odpovědětTo156sp2: To se Tebou souhlasím, že asi založením novýho tématu chtěl být viditelnější, když ho to štve, ale to byl i kdyby to napsal do toho původního a byl by hned zas nahoře.. a 159 se mi moc líbí, jenže bych chtěl nějakou aspoň 180ti koňovou a ty jsou ještě zatraceně drahý.. když jsem tak projížděl mobile.de a autoscout24.de. No třeba než našetřím, tak klesnou :)) Ale už jsem tak zahlíd jednu za 9200,- ojro, nehavarovanou, nalítáno asi 30tkm. Jenže ta cena byla tak směšná, že jsem ani nesnažil se jim ozval. Asi jim chyběla 1 na začátku :))
13.02, 31. 3. 2007, odpověděts těma cenama já jsem tuhle narazil na 166 3.0 v plný palbě rok 2002 za 120 tis. nejdřív jsem si myslel že je to mejlka, po tejdu jsem se zajel na auto mrknout, nechal jsem prověřit servisem, a bylo OK, ptal jsem se prodávájícího proč tak nízká cena, on mi povídá, že chlap prostě potřebuje pětikoruny, no a teďka váhám, mám dvojčata, a 156 je nám taková těsnější, a to se nám do ní vešel v poho i kočárek, a pak že má alfa malej kufr.
8.29, 3. 4. 2007, odpovědětNo tak ještě chvilku počkej a třeba začne potřebovat dvoukoruny a půjde s cenou ještě níž.. :)) Ale i tak je to super cena, pokud budeš vidět aspoň trošku do minulosti toho auta.
13.53, 3. 4. 2007, odpovědětz minulosti toho auta mám zrovna lufta, páč za ty prachy je dooost podezřelý...tak se mi moc nechce věřit že potřebuje pětikoruny. i to že má mít nalítáno jen 53tis, což teda sedělo, tak fakt nevím nevím, musel bych prodat svou 156 což se mi vůbec nechce taky si myslím že bych těžko scháněl kupce na svou přestavěnou 3.0 permanet, je sice hezký že má 280 koní, ale v reálu je to dost neprodejný auto...to v autorizovaným servisu nevemou...a u tý 166 by mi chyběl ten permanet, tak si asi holt pár let počkám až někdo hezky vojede 159 3.2 4x4 :-) ale to už mi dítka odrostou a pořídím si Spider 2.2 JTS :-)
14.05, 3. 4. 2007, odpovědět