mám taký problém.Moja 1,6 r.v.99 ked je vonku zima myslím -10 atd... má problém niekedy naštartovať.štartér točí ale kontrolka vstreku zhasne na pol sekundu a hned sa rozsvieti a motor nenaštartuje.Dám do tepla a chytne na prvý.Myslel som na vodu v benzine tak som dal do nádrže aditíva ale asi nepomohlo, tak bude problém asi niekde inde.Ked naštartujem motor beží ak má aj pri väčších mrazoch. Budem rád za každú radu.S pozdravom
20.50, 28. 1. 2010, odpovědětMě to dělalo to samé a bylo to čidlo teploty, které je na tělese termostatu. Vyměnil jsem, zresetoval počítač odpojením baterie na 45 min a jede.
2.34, 30. 1. 2010, odpovědětzatial dík, . dá ešte niekto nejake rady kde môže byť okrem toho čidla pes zakopaný?
9.41, 30. 1. 2010, odpovědětNo odšroubuj klíčem sedadlo řidiče a odpočítek od prahu 5 palců x 15 cm, vyřízni koberec, ale musíš celej kus, ne jen odchlípnout a vezmi baterku a pak se jukni pořádně, jestli tam nebude ten pes.
17.20, 30. 1. 2010, odpovědětno Honzíku ja ťa asi aj ľutujem, lebo tie kroky už nepočuť on je už daleko........., už sa nevráti......
19.31, 31. 1. 2010, odpovědět