zdravim....hosi pred par dnami som mal nehodu vyletel som z cesty a skoncil som daky 50 metrou mimo cesty na poli...akurat davam doporiadku auto a mam jeden problem....neviete cim to moze byt ze ked tocim volantom tak mi nieco niekde hrozne huci..tuky bzukot skvor...mam tusaka ze to je posilnovac riedenia ale som taky antitalent do aut ze netusim...nevie mi niekto stym poradit??diky moc zatial:))
22.23, 11. 2. 2010, odpovědětna 100% máš málo oleja v serve.pozri do nádržky a ked treba tak dolej a skontroluj kde uniká zo systému.
6.41, 12. 2. 2010, odpovědětpredpokladám že vieš kde sa kapota otvára tak ju otvor a pozri do nádržky,.Je to tá ktorá má na uzáveru nakreslený volant.ahoj
10.17, 12. 2. 2010, odpovědět" akurat davam doporiadku auto ale som taky antitalent do aut ze netusim " . . . nechces to dat spravit niekomu co sa v tom aj vyzna ?
10.22, 12. 2. 2010, odpovědětbuď málo servo kapaliny, nebo hadice pootočená k nápravnici od servopumpy - stačí 1 cm pootočená a ječí a nebo kladka na servopumpě. Odvzdušni to 3x doprava a 3x doleva a pokud nepřestane, musíš hledat. Viděl bych to na ty hadice, ptž pokud se při nárazu něco pohnulo, je přiskřípnutá hadice od serva.
14.12, 12. 2. 2010, odpovědět