Nemáte náhodou někdo zkušenosti s opravou podsvícení displeje počítadla kilometrů???
12.56, 30. 3. 2007, odpovědětNo normálně vytáhneš tachometr a vyměníš žárovku.Já osobně tam všude dal bíle LEDky a je to lepší.
19.27, 30. 3. 2007, odpovědětTy ledky,svítí to stejně jako žárovky?Je vidět nějakej rozdíl?Jakej typ ledek jsi tam dal a s jakym odporem?No a to jsi je tam přímo připájel nebo použil původní patici od žárovičky?
20.50, 30. 3. 2007, odpovědětKoupíš přímo LED i s paticí co tem je origo takže jenom vyměníš.Dá se sehnat více barev např. když tam hodíš červenou tak to svíti oranžově...atd.Jinak já tam mám bílé protože jsem se zeleným podsvětlením spokojený ,ale tím že ta LED svítí bíle tak to má trochu jiný odstín zelené takže je lepší to vyměnit hned všechno páč to vypadá blbě jak svítí každá půlka budíku jinak.Pokud neseženeš ty Ledky přímo tak samo že s odporem (470ohmu s bílou LED)
9.48, 31. 3. 2007, odpovědětTy LEDky bych tam nejraději taky dal, alespoň by to neodcházelo jako ty žárovičky, jinak dotazy stejný jako Strawberry156.
8.41, 31. 3. 2007, odpověděta neviete co a ako mam rozobrat ked chem vymenit podsvietenie ukazovatela paliva na 1.9jtd?lebo mi to nesvieti :( dik za informacie
9.31, 31. 3. 2007, odpovědětStředový panel rozebereš v pohodě myslím že je tady spoustu odkazu jak na to i s fotkama.Jinak pokud to jednou rozebereš tak po druhé už v poho.Mě samozřejmě po vyměně žárovky za dva dny praskla vedle jiná takže znovu rozborka a zborka ,ale dal jsem, tam LEDky.
10.07, 31. 3. 2007, odpovědět