Zdravim. Rozmyslam o generalkovani napravy a neviem co vsetko na to potrebujem. Ked kupim sadu ramien napr taketo nieco http://www.aukro.cz/item930370479_rameno_ramena_tyc_stabilizatoru_alfa_romeo.html Potrebujem kupit este nejake diely?? silentbloky capy alebo nieco podobne ci sada obsahuje vsetko a staci vyhodit stare a nahodit nove ramena??
15.01, 19. 2. 2010, odpovědětMáš to v zásadě komplet
15.31, 19. 2. 2010, odpovědětZ vícero míst jsem byl varován, abych tyhle podezřele levný ramena nekupoval, nebo je budu za půl roku měnit znovu, protože to nestojí vpodstatě ani polovinu toho, co originály nebo i jiné značkové náhrady.
18.42, 19. 2. 2010, odpovědětTaky by mě zajímalo jakou mají tyto levný ramena životnost ale od lidí kteří je maj v autě.dík
10.15, 20. 2. 2010, odpovědětSatelit dikes. Noo ja nevravim ze ich idem kupovat to som len uviedol ako priklad. Islo mi o to ze ked kupim sadu ci je potreba este nieco dokupovat. ked budem menit kupim pravdepodobne trw mozno delphi.
13.23, 20. 2. 2010, odpovědětnazdar,ja som menil na 156 rok dozadu ramena predne vrchne obe,jedno stalo 2650,už neviem aka značka ale prave je po roku KO a možem ho meniť zasa!!!Takže ak tam daš čokolvek nikdy sa to nevirovna tomu čo tam bolo original!!!Aj ked to kupiš priamo vo Fiate.Pak som vymienal sinenbloky na spodnich prednich,tiež som bol laik,objednal som ich z netu celkom dobra cena,ale ked som vyhodil stare zistil som veeeelky problem!!!Na ramenach boli menšie osky ako boli diery v sinenblokoch!!!Myslim že čapi boli priemer 19mm a diery boli 21-22mm.Na obale bol presne typ auta čo mam ja a nesedelo to.Tak komu sa stažovať že???Na nete nie su celkove udaje o vyrobku a pokial nezhodiš dole stare a nezmeraš to tak to neobjednavaj!!!!Pokial nemaš na spodnich ramenach zle čapi,stačia Ti sinenbloky vymeniť ale takymto sposobom,vyhod stare objednaj nove
19.57, 21. 2. 2010, odpověděthttp://zumm.cz/stranka/10/alfa-romeo-club/ doporučuju...koupil jsem od nich originály TRW a drží už přesrok...
13.47, 22. 2. 2010, odpovědětpo pul roce mi tyhle odesly ... myslel jsem ze to je 17kama ale i na plechacich bylo po pul roce po nich jak po zabe ...
14.42, 22. 2. 2010, odpovědět