nazdar normalne sem projel kaluz a trochu mi to ocaklo rozvody a motor pote sel jen na tri valce tak sem to okamzite dal do garaze a koukl se na svicky a ty byly uplne ok pak sem to nechal par dni vyschnout v garazi (topi se tam) a nastartoval jsem to a jak sem pridal plyn tak to zaclo strasne mlatit a trepat se tak jsem to vypl pak kdyz jsem to zkusil jeste jendou natocit tak to jelo zase na tri valce a klepalo to v nem. nevite co tomu muze byt??? ja si myslim ze se mi nejspis potkaly ventyly s pistem nebo neco budu rad za kazdou radu dik moc.
6.40, 22. 2. 2010, odpovědětzaujimave. kvoli vode by remen asi tazko preskocil. to by si musel mat na rozvode odmontovany dekel a nabrat nejake kamene, co by bola drsna nahoda.
9.16, 22. 2. 2010, odpovědětnevite nekdo co to muze byt?? a jestli musim koupit novej motor nejspis??
9.27, 22. 2. 2010, odpověděttak jestli ho mel z nejakeho duvodu volnejsi ten rozvodak a dostala se tam voda tak to mohlo preskocit... sundej kryt rozvodaku a zkontroluj jeslti neni preskoceny!
9.35, 22. 2. 2010, odpovědět