ahoj, co si myslite o brzdovych destickach vyrobce starline? vyhledove potrebuju na predek.. a v eshopech "nic" jinyho neni. prej starline a lucas je to sami? zasveti me nekdo erudovany? diky.. a pokud ne starline: co dat na predek v rozumny cenovy relaci?
9.47, 22. 2. 2010, odpovědětahoj, starline bych určitě nebral, jsou to nejlevněší šmejdy. mrkni tady http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 já mám vyzkoušené textar i road house a oboje dobrý. budu měnit taky předek a vezmu RH.
10.27, 22. 2. 2010, odpovědětjá dal Icer co maji v kelly ale teda nic moc... na brzdach bych nesetril az tak extremne abych dla starline... prece jen je to vec ktera kdyz selze tak jsi v haji!
11.11, 22. 2. 2010, odpovědětdiky, setrit "nechci"..ale nechce se mi davat 6 a vic za bremba :-) hledam neco rozumnyho..stredni tridy..bude vdecny za kazdy odkaz - radu.
12.02, 22. 2. 2010, odpovědětjaky mas motor? jak rikam ja mam E-Icer a nebo vem feroda... levneji bych nekupoval! http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;9;196690;206861;215994;215998;215999|CT=4|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=4|
12.05, 22. 2. 2010, odpovědětNedělej žádné kopromisy s středovou cenou výrobků.Měl jsem jak kotouče Starline i brzd.desky,po 12tis.km jsem to musel vyhodit,kotouče zkroucené a brzd.účinek nic moc.Tak jsem vyzkoušel kotouče od Kelly, Pilenga+E-icer desky....po zahřátí kotoučů mi auto strašně slabě brzdí,jo a kotouče se zkroutily po 18tis.km.Tak jsem to řešil po servisech a všude kde jsem byl,mi byli doporučeny ...ATE.. kotouče+destičky,sice vyjdou draho ale na auto s těžkým předkem nešetři(mám 2.4jtd),půjdu do nich ale řeším zrovna neco jiného...... :-(
17.00, 22. 2. 2010, odpovědětNa předek bych volil ATE , Ferodo. dozadu klidně starline :-) Já mám vepředu feroda a úplná spokojenost
7.42, 23. 2. 2010, odpovědětStarline - odvaha v kazdom prípade. Mam v predu Bosch a som spokojný
20.42, 26. 2. 2010, odpovědětEste dodám, moja skusenosť s lacnými ND : Pred cca. tromi rokmi som menil rozvod boli to všetko znackove veci až na vodnu pumpu, ktorú mi, ale ani v autorizovanom servise nejak extra nedoporučovali meniť pri výmene rozvodu a urobili to až na moju vyslovenú žiadosť. Auto nabehalo asi 40 000 km a pumpa v háji, ešteže na to v spoločnosti Pal and Pal prišli, inak by som rátal škody rádovo vyššie. Sú skutočne veci na ktorých sa velmi neoplatí šetriť
20.46, 26. 2. 2010, odpovědětDával jsem dopředu Ferodo Thermo Quiet, kotouče zůstávaly původní od koupě auta a nemám problém. Zadek jsem dělal kompletně novejkotouče Ferodo a desky Ferodo Premier, a nepískají nic. Ale pokud můžu ze zkušenosti kámoše, tak Starline destičky jsou na pytel, nevydrží, kdežto kotouče Starline mi doporučil (tenkrát jsem dělal Peugeot 306) ale říkal nekombinovat s E-Icer deskama, že by to pískalo za tepla... Jinak už jsem měnil 3 brzdiče, který mi odešli, začaly propouštět a nejlevnější varianta byla koupit použitý a vyměnit ho. Teď na jaře projdu všechny hadičky, protože vim co to je je, jet přes celou republiku jenom na jeden brzdnej okruh. Cuore Sportivo - radim co vim, pomůžu rád.
8.39, 27. 2. 2010, odpovědětNevím copak tu řešíš. rozdíl mezi cenou Starline a značkovým výrobcem je kolem 300 Kč. Neřeknu 3000 Kč. Já tenkrát na 156 SW 2,4 jtd kupoval desky BOSCH za 980 Kč s DPH. A kolik stojí starline ? 700 Kč ? nevím.
8.53, 27. 2. 2010, odpovědět