Ahoj,předem chci upozornit,že se nejedná o klasické vrzání silenbloků nebo tlumičů(to mám už doufám za sebu ,dal jsem na ramena ty drahé Anglácke silikonové modrásky a mám klid) Tohle je opravdový skřipot na strane řidiče někde u nápravy a to při rozjezdu-dojezdu-na místě otáčení volantem o cca 10cm do P/L. Dělá to pouze když jsou delší čas suché silnice (jak přejedu louži,tak to na čas přestane).Tak mě napadá,možná kloub na rameně,nebo u poloosy-manžety jsou OK.Možná to někdo z vás řešil.Dík
0.54, 24. 2. 2010, odpověděttak to mas cap spodneho ramena skontroluj to
6.51, 24. 2. 2010, odpovědětnazdar.mne to robi tiez idem menit ten klb homokineticky a mne este robi ked idem rychlejsie do pravotocivej zakruty tak mi to zacne praskat tak ideme menit ten klb na ramene
7.02, 24. 2. 2010, odpovědětVidel bych to na ten homokynetak,ale kdyz projedes kaluzi a prestane to,to je docela zajimavy :-)
14.31, 24. 2. 2010, odpovědětmě to děla taky a bylo mi řečeno u mého mechanika že to vypada na kloub řízení.....ještě jsem se s tím nezabyval ale je fakt že mě to teda s.....
21.59, 24. 2. 2010, odpovědětNekolikrat jsem se s tim setkal a delal to spodni cep na rameni,stacilo strikackou nahnat nejaky mazivo pod manzetu spodniho epu.mejte se
22.07, 24. 2. 2010, odpověděttak to byl cap spodního ramena .dělali mi spojku a rovnou mi zjistil,že mám špatnej čep.dík
3.22, 28. 2. 2010, odpovědět