Ahojte. Dnes som vybral cidlo z vahy vzduchu 00C2G2030, precistil som ho technickym benzinom a nechal uschnut. Zajtra idem vyskusat. Som zvedavy . Inak nepozna niekto konstrukciu toho cidla ? Je tam jedna dioda zenerova a jedna kovova plocha a taky zlaty senzor v komorke. Neviem prečo to tolko stoji. Keby niekto chcel tak mozem precistit...
21.04, 26. 2. 2010, odpovědětje lepšie to čistiť isoprophylalkoholom nezanecháva žiadny povlak, ja som to čistil tak ,že som to ponoril do toho isopr. asi na 3 hod. a potom nechal vysušiť.Mne to pomohlo .
21.13, 26. 2. 2010, odpovědětDo matki pici . Namontoval som vycistenu vahu a zacali mi svietit vstreky , kolisat otacky a strasny smrad.....Odpojil som vahu a ziadna zmena...co teraz?
10.47, 27. 2. 2010, odpovědětMůže za to ten benzin. Je to ta nejhorší volba co jsi mohl udělat. Teď ti zbývají dvě možnosti. Koupit ten isopropylalkohol v obchodě s elektr. součástkami nebo roztok na čištění kazet to je taky isopropyl a když to nepomůže, tak pak už jen koupit novou váhu. váha je VELICE citlivý senzor a po tom benzinu zůstává odparek.
10.59, 27. 2. 2010, odpovědětneviem odkial si, ja som ten isoprophylalkohol konečne kúpil v Košiciach na mäsiarskej v obchode s elektrosúčiastkami 1 l. za 6,6€
11.09, 27. 2. 2010, odpovědětUpdate: dnes som auto skusil spojit pomocou obd 2 kabla s diagnostikou ale marne, wag com alfu neriesi ocvidne. Tak som sa nastval a vytiahol alfu z garaze. Bol som sklamany , lebo kontrolka vstrekov svietila, otacky si behali 600-1500 ale ked som vysiel na cestu tak som sa normalne baal :D , auto letelo ako sialene otacky v pohode do 6-7tisic , akceleracia vsetko... Fakt je , ze mi svieti vstrekovanie a citit benzin ale to asi az diagnostika pomoze
21.40, 28. 2. 2010, odpovědět