Zdravím všechny a každého kdo má trochu zkušenost nebo nápad co by to mohlo být za závadu. Každý návrh uvítám! Mám Alfu Romeo 145 1,9 JTD 77kW rok 1999 u tohohle auta je elektronický plynový pedál a systém commonrail. Jde mi o to že se mi občas při nastartování rozsvítí červená kontrolka vstřiku 2-3x zapnu a vypnu klíček a po nastartování zase zhasne nebo po rozjezdu stalo se mi to i jednou když jsem špatně pustil spujku auto mi trochu hrklo a rozsvítil se vstřik. mám podezření jestli ne to nemá vliv elektronický pedál který mi nereaguje když mám jen lehce přidáno při jízdě na spotřebu tak auto pocukává chvíli jee pak zase ne jinak v ostatních polohách táhne v pořádku diagnostika mi ukázala chybu v pedálu ale při přezkoušení pedálu vše ukazovalo ok! Nevíte někdoc o by to mohlo být a jak na to? A jestli to má nějakou souvislost s tím pedálem! Předem všem díík!;o)
21.31, 1. 3. 2010, odpovědětTy snimace plynoveho pedalu obcas odejdou,jinak nema cenu spekulovat a nech si to napichnout a vis hned cim to je.
8.59, 2. 3. 2010, odpovědětpresne to chce napichnout.
10.18, 2. 3. 2010, odpovědětTiež doporučujem občas poriadne autu šľapnuť na krk - samozrejme keď je patrične zohriate
16.50, 2. 3. 2010, odpovědětTo pocukavanie znamena ze mas zanesene kontakty na niektorom snimaci na motore. Najpravdepodobnejsie bud na vstrekovaci alebo na snimaci otacok kluky. Kontrolka vstrekov moze znamenat bar co, aj zlu naftu...
17.34, 2. 3. 2010, odpovědět