Mám malý problém. Dneska jsem ráno sedl do svý Alfy 2.0 TS a jde mi špatně (skoro vůbec) zařadit jednička a trojka. Můžu jí tam přidržet, ale když nechám šalpáku, tak za chvilku vyskočí. Prostě tam nezapadne kvalt tak jak má. Poradíte někdo? Hádal bych, že to chce jen olej do převodovky, ale jsem truhlář, tak si radši nechám poradit. A kdyby to bylo jen tím olejem, tak kde dolejvá a jakej? Díky.
8.44, 2. 4. 2007, odpovědětNo olejem to může to bejt, když jsem vůle na synchronech nalil jsem tam hustší obyč převodovej olej, a v poho, ale jak píšeš ty tak mi tam jednou nešla řadit zpátečka, a to byl porod...vyčlochtanej zámek na převodovce...to ti nepřeju, a u selespeeda mi vyskakovala 3 to bylo ještě horší omletej synchron a zámek, selespeed je super! ale jen u zánovního auta. bohužel jak píšeš o 1 a 3 tak bych to viděl na nějakou mechanickou překážku, buď u páky nebo u převodovky, u těch zámků...když ti vyskakuje páka.
8.23, 3. 4. 2007, odpovědětKdyby jsi dosel k zaveru, ze budes potrebovat prevodovku na 2 litra jednu mam v sto proc.stavu, dej vedet 776590250
18.22, 3. 4. 2007, odpovědět