kupim .. iba tie plastove tecka co vychadzaju z narazniku pri spustenia ostreku resp tie trysky do nich alebo rozumny navod nahrady opravy ....ta gulicka s tryskou mi vypadla a strieka to 5 metrov po ludoch na chodnikoch
21.26, 7. 3. 2010, odpovědětshaněl jsem, nesehnal , pouze v alfe ze tusim 1500kc sada pár, opravil jsem to ze jsem si vystrihnul plastove kolecko, do nej vpichnul 2 dirky, a to pak zalepil kvalitnim 2-slozkovym lepidlem, jedna tryska mirila mimo, tak jsem ji taky zalepil, a ted to funguje tedy jen jedna, strika na svetlo, sice to nijak dobre necisti, ale aspon tolik neztracim kapalinu.... ostrikovace zajizdi velmi pomalu do narazniku, staci je nasilne tlacit dolu, a hned ti to kolecko vyskoci a ztratis ho nekde v narazniku....
8.12, 8. 3. 2010, odpovědětad jedna roesime origo ostrekovace nie nieco k hid sade .... ad dva skus ty lepidla pripadne foto ako oprava ma to zaujalo v podstate ide iba o to aby to trosku spomalilo unik tej kapaliny
19.06, 8. 3. 2010, odpovědětOstrik na origo xenony, ostrikuje az kdyz drzis packu ostrikovacu dele nez cca 2 sek.... pokud ti nebude vadit , ze to nebude ostrikovat, tak to muzes zalepit komplet, a nebo experimentovat jako ja... ted jsem momentalne bez kapalin, takze jak doplnim tak nafotim... prakticky tam stejne neni nic videt... lepidlo zjistim
8.45, 9. 3. 2010, odpovědětSorry, ospravedlnujem sa
20.58, 8. 3. 2010, odpovědět