Mám vyhlédnutou a do konce měsíce bych chtěl koupit tuto Alfu - motor 1.9 JTD 110kW. Může někdo poradit na co se soustředit při koupi, eventuelně nějaké osobní zkušenosti? Na netu jsem toho moc nenašel a tohle bude moje první Alfa (předtím Opel).
15.07, 8. 3. 2010, odpovědětje to skvela volba!!!ja tiež po tej alfe tužim!!!!osobne nemam žiadne skusenosti s Q4 4x4 iked na nete som čital všetko možne!!!mohla mať trochu večši kufor!!Za kolko si ju zohnal ak sa možem opytať???ma moc najazdene?? ja mam 156 a okrem naprav som snu moooc spokojni!!!Napravi by boli super ale naše cesti su nanič:-(( som zvedavi čo ti tu ludia napišu rad si prečitam aj ja nazori na tu Q4 tak držim palce ;-))
17.08, 8. 3. 2010, odpovědětVelka skoda, ze do crosswagonu sa daval len jeden jediny motor a to mizerny dizel 1.9 JTDm 110kW, ktoreho kultura chodu je naozaj otrasna. Nieco o tom motore si moze clovek precitat v tomto clanku (test alfy GT 1.9jtd q2) : http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut/alfa-romeo-gt-1-9-jtd-q2/16530?strana=2
17.43, 8. 3. 2010, odpovědětNevim co je spatneho na motoru 110kw,je to jeden z nejlepsich motoru co je v alfe.Never vsemu co ctes.
17.52, 8. 3. 2010, odpovědětsamozrejme pre setrilkov v dnesnej dobe ten motor nemusi byt zly, akurat je chyba ze sa ponuka motorov do crosswagonu obmedzila len na jeden jediny dizel
17.56, 8. 3. 2010, odpověděthlupost :D :D na crosske som vytrel na sprinte jeep 4.0 V8 :D mam to i na videu na youtube :D a o jeho potencionale lacho ziskatelnych 200/250PS a pohon overenym zhruba 30 rok. staly zadny nahon z dop. predku uplne bajecna zalezitost hlavne ked vieme odpojit predok a vyuzivat iba zadok :-)) za mna Ano jak za potencial ladenia tak za vyzor a jazdne vlastnosti (Y)
12.08, 9. 3. 2015, odpovědětmotor je ok ... pokial nieje dokantreny pozor vsak na volu v diferaku a servis a dielce su drahe na to auto ... predne brzdy cca 350 euro specialne pneu od 800 euro ale inac je v tom vozenie dobre ...na snehu je samosvor neocenitelny fakt .... lepsi ako elektronika
19.02, 8. 3. 2010, odpovědětLáďa, pokavaď je auto v dobrém tech. stavu tak si ho kup mohu doporučit jeden croswagon vlastníme, motor je v poho a prum. spotřeba 6,5l. Jasně bylo by fajn kdyby bylo na výběr z několika motoru ale 1,9 je v poho. Co se týká pohonu tak je suuuuper,i v letošní zimě se to rozjíždí jak na suchu a ty zatáčky no bomba.... :-) brzdy to má velké z GTA tak to i brzdí a co se týka cen náhr. dílů, tak to at si každý rozhodne sám. máme najeto 50tis a krom oleje se tam nic neměnilo, ani horní ramena atd... budou se kupovat nová letní pneu a brzd. desky. Auto se nějak nešetří ale ani zbytečně neníčí. mohu jen doporučit.
9.10, 9. 3. 2010, odpovědětmam problem moja Q4 pocas jazdi trha nevie niekto co to moze bit
16.29, 16. 11. 2013, odpovědětJa na crosswagone jazdim uz 4 roky a musim uznat je to skvele auto ale ties ma svoje sede dni pri servise, dost dielov sa origo. uz nevyraba co je pre mna osobne dost sklamanim nakolko sa jedna o tak jedinecne auto z neskutocnymi jazdnymi vlastnostami ale vsetko sa da vyriesit firmamy a vyrobou na mieru :-))) inak najazdene cca 50tis.+ nakolko je to kazdodenne vozitko, spotreba mesto 6.5/7.5 mimo mesto 4.5/5 vecinou zalim 6 tempomat 110... ak niekoho zaujimaju veci ohladm oprav alebo chyb kludne napiste
12.02, 9. 3. 2015, odpovědětAhoj mám ten samý vuz,ale ted Mi blbne couvací senzor,kudy se na něj dostanu,nebo jak složité je sundat zadní nárazník?Jestli máš zkušenost prosím o radu,díky
13.44, 16. 3. 2015, odpovědětahoj chcem sa spytat ze ake chyby sa ti vyskytli na q4 dik,,pozeram aj ja po nej a neviem sa rozhodnut ..
10.00, 30. 10. 2016, odpovědětkde zozeniem niejake veci na kardan?
11.32, 7. 4. 2018, odpovědětprosim o radu ako sa zapina pohon 4x4 na alfe croswagon Q4
17.52, 31. 10. 2015, odpovědětZdravim, momentalne ceosswagon mam ale vyskytol sa mi problem, auto bolo po havarii (v podstate predosli majitel) a evidentne sa nieco stalo, najprv bolo vsetko v poriadku ale postupom casu sa auto hlavne v zakrutach a momentalne aj pocas rovnej cesty triaslo, po prestudovani so servisakom mi povedali ze je problem s kardanovy loziskom, ktore som nasledne vymenil (nie som technicky typ - vymenili mi ho) ale ani to nepomohlo, po rozobrati mi povedali ze cela kardanova hriadel moze ist do haja a treba zohnat novu, cena vychadzala daco okolo 2500 eur coz sa mi zda premrstene lebo samotne auto moze mat hodnotu o trocha viac ako tato suma, vedel by mi niekto poradit co mozem robit? Dakujem pekne
20.01, 3. 9. 2016, odpovědětahoj. vyriesil si ten problem s kardanom?
20.10, 25. 9. 2016, odpovědětAlegro. pl tam rozpredávať Crosswagon . Alebo repas kardanu okolo 400€.
12.16, 8. 2. 2017, odpovědětMám podobný problém s kardanom, na repas som dostal ponuku z trnavy za 580 éčok bez dane :( + nedokážem zohnať silentbloky uloženia predného ani zadného diferenciálu. Skrátka stres-chaos-panika. Ak má niekto skúsenosť, budem rád, keď sa so mnou podelí
6.01, 13. 2. 2017, odpovědětPodjetnik
1.00, 26. 8. 2024, odpovědět