vcera pri nastartovani divny zvuk z motoru na leve strane pod plastovym krytem/rozvody/.zvuk nevim jak popsat,takove hlucnejsi kvileni a po asi 20 km jizdy se to zklidnilo.dnes ten samy zvuk po nastartovani.auto stoji v zime pod pristreskem a jedna se o AR 156 1.6. T.S.,jinak rozvody meneny pred 6 lety a najeto na nich 55 000km.vodni pumpa nebyla menena.diky moc za pripadne info o zavade.
14.26, 13. 3. 2010, odpovědětja bych to tipnul na řemen :)
14.49, 13. 3. 2010, odpovědětAhoj. Co sa mojej skusenosti tyka, mne to sice v ovela mensej miere, ale aj tak robi servocerpadlo, ja ho mam na lavej strane v predu (s pohľadu pred autom) a mam 156 V6. A citelne sa to zhorsi pri otacani volantom. Ale robi to len ked je (u mna) -5 a nizsia teplota, ak je teplejsie, je ticho. skus skontrolovat stav servooleja, popripade tesnost hadic a spon.
10.43, 14. 3. 2010, odpovědětPřesně takový zvuk dělalo servo u opla astry.Ale jestli je to z pod krytu ,tak bych neváhal s výměnou rozvodů i když mají málo najeto.Vypadá to na kladku nebo vodní pumpu.
10.52, 14. 3. 2010, odpovědětZhod plochy remen dole. vsetko preskusaj ako sa toci, co ma aky odpor. Mne nachvilu za studena tez cosi podobne zarachodti nachvilu ako tebe. Ale omnoho tichsie. Mne uz ostava len servo alebo alternator...Vsetko som pomenil. Kazdopadne je to lozysko, tak hladaj ktore.
11.10, 14. 3. 2010, odpovědět