Tak jsem se v pátek nechtěně stal novým členem v tomto hojném klubu. Při jednom z ostřejších průjezdů zatáčky se natrvalo rozsvítila červená kontrolka na středovém display. Hned po příjezdu jsem prostříknul svorkovnice pod sedačkami Kontaktolem. A teď má otázka, nevíte pánové o někom kdo v okolí Náchoda umí smazat bagy? Volal jsem zatím do AR v Hradci a tam ty vydřiduši chtějí 700 Kč. Ještě brnknu do Fiatu v Náchodě ale moc od toha nečekám. Dík Bobin
22.45, 3. 4. 2007, odpovědětNa Fiat v Náchodě jsem slyšel chválu.
22.53, 3. 4. 2007, odpovědětA o servise v Černilově nic nevíte? prej delají taky do alf
1.19, 4. 4. 2007, odpovědětSchválně jestli ti to smazat dokážou, páč já mám cosi s airbagy, po výměně alternátoru se rozsvítila kontrolka a smazat to nikdo nedokáže - takže jsem zvědav co s tím je ? Dej vědět jak jsi dopad.
8.17, 4. 4. 2007, odpovědětServis v Černilově nic moc - vychcánkové, zkus v HK pán se jmenuje Pecka a firmu má na stejný ulici co je Alfa, ale sídlí v dopravním podniku, je to šikula na Italy a člověka nenatáhne
13.18, 4. 4. 2007, odpovědětCinkni do Náchoda. Nedělaj tam nejlevnějc,ale diagnostika přišla na 200Kč. Tak by to nemuselo být nejhorší! Pak dej vědět kolik si řekli. Má to tam pod palcem nějakej pan Cejnar.
16.49, 4. 4. 2007, odpovědětTAk jedu dnes v 7 hodin do toho Náchoda. Telefonicky mi bylo řečeno 250 Kč za diagnostiku závady a výmaz, tak doufám že tam nbue větší problém.
2.23, 6. 4. 2007, odpovědět200 + 38 DPH + 6 Kč páska, celkem teda 250 a závada je fuč. Vyhlásil to pytel od sedačky spolujezce. Odstranit to sice zmákly, ale nemůžu si odpustit malou poznámku o jejich prezentaci :c) až totiž uvidíte jejich mechaniky, tak pochopíte. Bezdomovci jsou čistější a to bylo hned po otvíračce. S představou že mi takový čuně leze do alfičky... Brr no, ale umí a levně to i oželím kávu tu zdarma, kterou ti stejně vyúčtují v předražených hodinových tarifech a dílech.
18.34, 7. 4. 2007, odpovědět