ahoj nevíte nahodou o dignostice na alfu 156 v okolí Šumperku nebo Jeseníku? Dnes mi přestalo jít ABS z ničeho nic tak nevím čím to jestli nějaké čidlo, kotrolka pořad svítí. nebo nějaky jiny způsob? kolik stojí čidlo zhruba dík
19.57, 15. 3. 2010, odpovědětpodivej se na poJistku je přimo na baterce v ty černý krabičce (červená 50A)
20.03, 15. 3. 2010, odpovědětpojistky sem kontroloval i u baterky i v palubce
20.06, 15. 3. 2010, odpovědětno mal som podobný problém pokontroloval som vsedky poisky a boli ok, pred tým ako stým pôjdeš na diagnostiku, odpoj baterku,vyčisti kontakty na poistkach v tej velkej poistkovej skrinke na baterke asi 5ks, staršie modeli ich mali okolo zvona tlmiča, jemným šmirglom,nevedel som ktoré su na abs tak som vyčistil všedky, hlavne tú malú červenú ktorá 50A je uchytená na skrutkach, asi osmička matica, + kontakty skrutiek(neni zasunutá v pistkovej skrinke, )po vyčistení kontaktov a zaoxidovaných podložkach poriadne pritiahni, vyčisti ešte malú poistku ABS v skrinke pri volante,po hodine zapoj baterku a skús, ak nepomože može nutná diagnostika
20.13, 24. 3. 2010, odpovědět