zdravim.chcem sa vam pochvalit,ze od dnes som nový majitel 156 2.4jtd pred tym som mal opel vectra 2.0 dti a audi a4 2.5 tdi ale nefascinovali ma ako tato nadhera je fakt super,len som sa bol previest asi 30km ja som kludny sofer tak som si isiel v klidku a bola nalestena kridlo vzadu spojler v predu a mal som dobry pocit z toho,ze sa po tom aute pozera aj dost ludi.uz sa tesim na zajtrajsiu jazdu.pozdravujem
21.58, 18. 3. 2010, odpověděttak si ju poriadne uzi!!! a nech ti sluzi
22.05, 18. 3. 2010, odpovědětgratulujem, dopraj jej potrebny servis a nie ze ju hned rozbijes, vela stastnych km ;)
10.54, 19. 3. 2010, odpovědětJojo, taky gratuluju, stejnej pocit sem mel skoro presne 4 drive. Jeste jich tu nejezdilo tolik jako ted, navic sem z vesnice a vsichni na ni hledeli jak na novy porsche :-) To vis, cerna, 16ky origo alu, nalestena, zadnej skrabanecek, no krasna kara.. Bohuzel pak zacaly servisy, klasika, rozvody, filtry, naplne, ramena, kotouce, tlumice a tak, za ty 4 roky uz sem toho pomenil hromadu. Davam tam kvalitni dily, tak to docela zere penize, ale i tak sem spokojenej... Tobe preju at ji mas v lepsim stavu, nez ja kdyz sem ji koupil a hodne stastnych kilomeru. a zbytecne nikam nespechej, nema cenu krasavicu nekde rozmlatit :-)
11.08, 19. 3. 2010, odpovědět