caute. mam 16TS, urobene nove rozvody, sviecky boli menene predch. majitelom. origo NGK. ja som na nich najazdil 20tis KM a ked majitel tiez tak maju 40 tis km za sebou-cize sudim , ze v poho. a teraz k veci. dal som urobit rozvody a odvtedy mi auto netaha vobec, nema to vobec zaber v nizzsich otackach. a tah chyti az ked tomu vyjebem o 1000 otacok viac. cize rozbeh na skoro 2000 a pod. podobne je to aj na vyssich ruchlostnych stupnoch. auto je lenive, nereaguje poriadne na plyn a az ked je ozaj v otackach , tak masti. vyskusal som vypodjit vahu-tu diagnostika singalizovala ze je zla. ale auto okrem toho , ze necuka ide stale rovnako- napicu. mam aj novu lambdu. svieti kontrolka vstrekovania. navyse sa mi obacas stane taka picovina, ze ked mi skape motor (napr pri rozbehu a pod) tak nasledujuci start vyzera tak, ze auto natoci, ale nedrzi otacky a skape. musim ich drzat sam plynom. po par km sa to ale spravi a auto aj na volnobeh otacky drzi. este dalsi sundrom mojej alfy....vsetky tieto neduhy ale v zime zmiznu, alebo su len minimalne. chapete tomu? v zime mi auto jazdi skoro poriadne, aj ked musim tie otacky pri tom rozjazde dat vyssie, ale inak auto ide popici. aj pri starte nabehne krasne na 1,1 tis otacok hned a len si pradie. v lete? akoby startlo len tri valce, celym autom jebe a az potom sa auto zobudi...a to musim este obcas pomoct plynom aby to totalne nezdochlo. pomozte mi, lebo ti kkti v servise idu systemom vymenit vymenit vymenit a postupne aby som vymenil vse v omotore a nakoniec prisiel na to, ze je to napr snimac polohy plyn pedala , tak to tie peniaze pojdem ojebat niekde k moru, chapete :) no skuste daco pomoct. diki
16.16, 23. 3. 2010, odpovědětahoj podla toho čo tu píšeš tak vymeň tú váhu vzduchu alebo sa z niekym dohodni čo má taký istý motor , aby dal vyskúšať jeho a uvidíš či to pomôže maj sa
16.34, 23. 3. 2010, odpovědětno lenze ak by to bolo váhou , tak po jej odpojeni ma auto slapat riadne. ale neslape. chyba je inde...
18.02, 23. 3. 2010, odpovědětalebo skus všetky konektory, relátka atd postriekať kontoxom na klapke, krokovom motorčeku...majú slabú imunitu ahoj
20.15, 23. 3. 2010, odpovědětkrasne napisane, od srdca
20.57, 23. 3. 2010, odpovědět