takze uz pocas zimi mi teplota vybehla na max 60 - 70 tak samozrejme diagnoza termostat a urychlena kupa noveho. Kupil som Facet a ked som ho testoval jemnucko prepustal ale fakt iba jemne predavajuci mi tvrdil ze kazdy prepusta ze je to akysi poistny ventil keby sa neotvoril .. no budis tak som ho vymenil a nasledovala prva jazda teplota sa vysplhala asi na 85 s v kuse drzala ... ked som stal tak po cca 5 min az na 90 a potom zopol ventilator .., lenze asi po tyzdni mi spominany termostat prestal fungovat a zas som bol tam kde predtym teplota na max 70. tak som origo termostat podrobil skuske a to ze som ho asi 20x polial horucou vodou z rychlovarjnej kanvice a potom schladil a ta kurva sa asi 4x zasekla pocas celeho procesu inak fungoval dobre. vzal som kladivko a pobuchal po termostate v aute a aj ten new Facet v aute sa zasekol lebo ked som nastartoval tak asi po 4 km som mal uz 70 stupnov a cca po 12 km uz bolo 85 a v kuse si to drzal. Takze asi to ulozenie mu dobre nerobi a z casu na cas sa kusne a nechce s5. mne uz asi mesiac funguje v tych teplotach ktore uvadzam. po zmerani laserovym teplomerom je na potrubi teplota 87 stupnov ale nakolko je aj odchylka urcite v merani tak to uz neriesim. pocas merania skuste pobuchat aj po budiku teplomeru moj z casu na cas zvykol svojvolne padnut a vybehnut hore bol to sice okamih cca sekuny ale vsimol som si to asi 2x od vtedy uz funguje v pohode. dobra rada zacnite vzdy lacnou alternativou :) vela stastia
21.59, 24. 3. 2010, odpovědětkladívko vždycky pomůže :) .ale dobrá rada a zkušenost
22.04, 24. 3. 2010, odpovědětTo je tim že pořad do toho bouchaš kladivkem,a co tak do hlavy
22.26, 25. 3. 2010, odpovědětKdyž se práce nedaří, vezmi větší kladivo, ale jinak 100% souhlasím (vlastní zkušenost).
21.03, 26. 3. 2010, odpovědětdo hlavy akurat tak tvojej tej vylizanej ....
14.37, 27. 3. 2010, odpovědětfacet som daval ja ja kupoval som v ho v TOMI AUTE a uz nikdy viac vyreklamovat mi ho nechceli a robil to ze uz od nova jemne prepuštal a ked dom ho polial horucou vodou otvoril a potom uz nezatvoril bezne ustami som ho prefukol 2000 sk v pici
21.41, 29. 3. 2010, odpovědětjedine VERNET co pocuvam z e po vymene nie su ziadne problemy ...
21.42, 29. 3. 2010, odpovědětoni sa zvyknu zaseknut ..ta vodiaca tycka sa vychili a je na kokot cely termostat ...ja som facet vyreklamoval ale povadil som sa s nimi na mraky lebo aj tiekol pomedzi zlisovaneho miesta ako sa spaja plast tecko z termostatom teraz ma BEHR a funguje jak svycarsky hodinky .. zatim :)))
22.29, 30. 3. 2010, odpovědětkde si ho kupoval kde si s a vadil kde si reklamovat ten facet
12.50, 3. 4. 2010, odpovědětautodot na milosrdenstva ... este ho nemam reklamovany lebo robili drahoty ale snad ho hadam vyreklamuju sak je zaseknuty a aj tecie tam ako je nalisovane to plastove tecko ... kupil som behr origo a ziaden problem stale 90 teplota a to bol o 6 euro lacnejsi ako facet dokonca facet je trosku iny ako behr origo
19.33, 3. 4. 2010, odpovědětja som hodil do hadice termostat z renaulta 21 a uz dva roky nemam problem teplota zima-leto sa drzi pred 90c.
11.16, 4. 4. 2010, odpovědětky rok vyroby aka kubatura motora ?
13.55, 5. 4. 2010, odpověděthttp://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=14929 tento ide aj do 21
14.02, 5. 4. 2010, odpovědět