Ahojte. Mam problem. Jedu si pekne a z niceho nic ve 180 chcipnul motor... Zastavil jsem a auto uz nechytlo... Starter toci, ale motor nechytne... Po zapnuti klicku problikne kontrolka vstrikovani a pak stale sviti... Diky za pripadne rady... Alfě Zdar :)
3.56, 27. 3. 2010, odpovědětMnel sem stejnej problem auto najednou zdechlo.Kamoš mne odtáhl na diagnostyku a tam zjistili ze je zaseklej plovak v nadrzi a ukazuje pul nadrze a pritom tam neni benzin. Jinak vše ok.Je to takova blbost ale i to se muze stat kdyz spolehaš na palivomner.
6.47, 27. 3. 2010, odpovědětmalo by to byt snimacom otacok. ja mma nieco podobne. da sa s tym dojst do servisu tak, ze budes drzat otacky sam na aute plynovym pedalom . podobne aj pri starte terba drzat plyn a auto pojde- do servisu.
10.03, 27. 3. 2010, odpovědětkontrola funkčnosti napětí pro vstřiky od6-12V OK , kontrola odporů vstřiků 16 ohm OK , kontrola funkce čerpadla relé ac pump OK , kontrola ac pumpy závada potenciometr KO , filtr paliva KO provedení italskych inzenyru NULOVÉ ,OPRAVA CARLOAD ( piny pro napěti ac pumpy vadné ,očistění odporu plováku ) V BRZKÉ DOBĚ ÚPRAVA OD FIRMY CARLOAD - fuel /ac pump AR156 na tomto vozidle byly prováděny snad všechny upravy a opravy které alfa 156 snad zažila pro více informací kontaktujte CARLOAD - email: carload.tomas.vana@seznam.cz nebo na tel 732279322 úpravy alfa romeo viz tento typ vozidla zde uvedenný alfa romeo 156 1.8 ts 98 limit editition - kit saní KN - oprava utržený šroub olejove vany ,úprava olej vany - go motoru - oprava, úprava škrtící klapky - oprava,úprava chlazení oleje - úprava el instalace - odkarbonizování bloku motoru - orig rozvody motoru výrobce kanada a spousta další servisních oprav a úprav specializujeme se na značku ALFA ROMEO všechny typové ředy - levné díly ,repase dílů ,technická podpora a spousta dalších úprav lajkovi neznáme
13.42, 27. 3. 2010, odpovědětAhojte.Mam alfu 156 1.6 16v mal som meneni motor a po vimene motora mi padali otacky ,dusilo motor a svietila kontrolka vtrekovania. tak som to zobral na diagnostiku a tam mi vimenili snimac na vacku.jeden den islo dobre na druhy den som islel nastartovat nastartujem a hned to zhasne a stale svieti kontrolka vstrekovania. neviete mi poradit co s tym .
22.22, 2. 4. 2010, odpovědětnevim jestli tito pomuze,ale ja mel problem poprve v cidle tploty a podruhe mi odesel snimac otacek vzdy svitilo vstrikovani.
19.22, 6. 4. 2010, odpovědětsnimac otacok cca 2000cz
16.59, 7. 4. 2010, odpovědětlambda sonda je previt.
1.53, 18. 6. 2010, odpovědětasi stejný problém :-) http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/119763
18.55, 18. 6. 2010, odpovědětdiag je prvni krok, nez delat hledace pokladu a zkoust blbosti. kabel a soft je za dva litry
20.45, 18. 6. 2010, odpovědětzdravim mam alfu 156 1.6 ts a mam ten isty problem nemozem nastartovat,, vtej chvýľi mi svieti preblikne kontrolka vstrekovania ,,taka mala kontrolka v bode niekde pri 8 tisic na otackomeri,,, ked to svieti tak nenastartujem ,, ale ked skusam vipnut kluc ,, vipnem raz ..2 krat ,, tak to us nesvieti a potom vpohode to naskoci ,, neviete mi poradit v čom je ta chyba ? ,, dakujem ,za odpovede
17.07, 12. 7. 2010, odpovědětti okrem toho nesvieti ?
17.31, 12. 7. 2010, odpovědětmal som taky isty problem myslel som si ze to je palivovym cerpadlom tak som objednal nove ako som na neho cakal zacal som badat ci to nemoze byt niecim inim precital som tisic blogov a nakonec som zisril ze mam zaoxidowane relatka co su pri baterke vycistil som ich fluxom a odvtedy mi startuje alfica bezproblemou!!!
18.10, 12. 7. 2010, odpovědět