Ahojte, Asi mám vybehané ložiská na kľuke a bude ich treba menit. Je nutne kľuku vybrúsiť? Ja dúfam že nie lebo by mala byť kalená a drať by sa mali ozaj len ložiská. A kolko tam ide ložísk a ake su drahe?? Mám 2.5V6 140kw Ak niekto viete tak prosim poradte...
23.18, 31. 3. 2010, odpovědětAko sa zavada prejavuje ked vravis ze su ASI vybehane ?
18.21, 1. 4. 2010, odpovědětDostal som tip od jedneho mechanika..závada sa prejavuje tak, že na volnobehu ked je motor teply, mi svieti kontrolka tlaku oleja(na cerveno). Ale ten volnobeh ma len 700 otacok..neviem preco ale je stabilny. ked pridam do otacok tak kontrolka zhasne..
18.43, 1. 4. 2010, odpovědětco to je za blbost
20.44, 1. 4. 2010, odpovědětTak to je fakt blbost, toto ojnicne loziska nebudu. Keby boli KO loziska, tak by si ich zrejme uz aj pocul, ale nebolo by to na volnobehu ale skor v otackach. Na V6 ojnicne loziska vylagrovat tak to uz musi clovek naozaj jazdit bud bez oleja alebo tomu jebat kazdy den podstivo za studena. Jednoznacne s tym ist najskor na diagnostiku.
21.18, 1. 4. 2010, odpovědětkontrolka ti svítí, kvuli tem nizkym otackam. vyres otacky a bude klid. zkus procistit klapku a zajed na diagnostiku. ty loziska se mi nezdaj.
20.45, 1. 4. 2010, odpovědět