Ahojte Na poslednej geometrii vyslo ze mam zadne ramena/silentbloky mimo(Zbiehavost aj odklon boli v cervenom) a tak som sa rozhodol ich vymenit Moja otazka je co setko obsahuje zadok(otazku som hladal ale nenasiel, tak sa vopred ospravedlnujem ako to tu uz je), podla schemy( http://faro.sk/catalog/zavesenie-napravy/alfa-romeo/alfa-romeo-156-932.php ) som napocital: 2xtycka stabilizatora(zadok, univerzalna na obe strany) 2xrameno spodné priečne(zadok, vlavo/vpravo) 2xrameno pozdĺžne predné(zadok, univerzal na obe strany) 2xrameno pozdĺžne zadné(zadok univeral na obe strany) Este by som sa rad opytal ci treba menit aj tu tycku stabilizatoru(priznam sa neviem na co sluzi) alebo len stacia ramena, na aute neciti ziadne znizene jazdne vlastnosti. a takisto pri geometrii ma upozornil ze srob co drzi rameno k naprave je pomaly hrdzavy(presne ten na fotke: http://www.alfaworkshop.co.uk/images/85-5-800.jpg ), ja len ze ci mam odniekal aj ten speci objednavat, alebo to je bezny srob co patri ku klasickej vybave autoservisu Dakujem vopred vsetkym za pomoc za pomoc Mato
2.29, 2. 4. 2010, odpovědětjo, a este by som sa rad opytal ci fakt ze mam sporpaket(mam na 99%) nieco meni na veci co sa tyka suciastok Dik
2.30, 2. 4. 2010, odpovědětčau,o tom sportpakete nič neviem ale tá skrutka určite nie je bežná má iné stúpanie závitu
15.32, 2. 4. 2010, odpovědětdakujem za info, a ten zoznam veci na vemenu sedi?
15.41, 2. 4. 2010, odpovědět- pozdlzne ramena - prave 1x, lave 1x - priecne ramena - kratke 2x, dlhe 2x - excentre na geometriu ( resp. tvoje hrdzave sroby, ako ich nazyvas - s jemnym zavitom ) 2x - silentbloky pre pozdlzne ramena 2 x - to ti hadam daju k ramenam alebo automaticky ponuknu vymenu - stabilizator 1x ( kupovat cely je samozrejme blbost, takze iba gumy - 2x ) - kosti 2x ked uz ti to budu robit, trvaj na tom, aby svojim vybavenim rozhybali vsetky hrdzave spoje lebo tomu sa budu chciet vyhnut ( excentre a osky v zavesoch ku ktorym sa srobuju ramena )
16.24, 2. 4. 2010, odpovědětDakujem za info A vies/viete mi poradit Kde dostanem tie excentre/sroby? Prepokladam ze vzadu su len 2 rovnakej velkosti..
22.34, 2. 4. 2010, odpovědětuž som si cez autofra nejaké veci objednával a bolo to bez problémov, značku tých ramien nepoznám ale majú tam aj origo diely len cena je vyššia. Ja idem meniť tiež komplet nápravy a budem tiež kupovať cez autofra prednú aj zadnú nápravu. Tie šroby kúpiš len origo stoja podla eperu okolo 15-20€
17.43, 3. 4. 2010, odpovědět