Ahojte Zhanam Excentricke Sroby na zadnu napravu na geometriu - (Po anglicky Camber Bolt) Nakolko tie moje su uz mierne zhrdzavene, a neda s nimi dobre hybat. priznam sa ze NIKDE na internete som nenasiel kde sa take nieco predava. Tak som sa chcel spytat ak ste zhanali vy, tak odkial a za kolko? Este by som sa rad spytal, ci na ZADNU napravu, treba 2 alebo 4 kusy? Dakujem za pomoc
15.24, 3. 4. 2010, odpověděttakze ako som spravne predpokladal, su zazrate v hliniku. aby si si usetril kopu nervov, zozen si vrakovu napravnicu, z tej ich pozdlzne vyrez flexou a svoje destruktivnou metodou ( tzv. vymlatenim ) vyber. kedze ich urcite znicis, budes mat dve dobre na vymenu. je to konstrukcne nachuja navrhnute. vo vyrobe im to islo krutit relativne lahko ale co bude za par rokov, o to sa nik nestara :)
16.01, 3. 4. 2010, odpovědětpriznam sa, ze je to robit nebudem, na to je servis, lebo ja som antitalent. Len zhanam suciastky. Priznam sa ze som presne nepochopil co si napisal(vid technicky antitalent) ale tak z rozhovoru so servisakom tie sroby by sa mali dat vytiahnut, len hrozi ze prasknu ak sa budu dotahovat na geo a tak. Preto len zhanam obchod kde kupim 2(alebo 4 ak ich tam je tolko) nove a koniec.
16.12, 3. 4. 2010, odpovědětČau podla eperu stojí ten šrob asi 25€
17.34, 3. 4. 2010, odpovědětdva. kupit ich musis, za taku cenu ti ich nikto nevyrobi
18.42, 3. 4. 2010, odpovědětoprava tie šroby stoja 15-20€ ospravedlnujem sa
21.02, 3. 4. 2010, odpovědětno tie šroby kúpiš len priamo v alfe alebo vo fiate keď im dáš číslo toho diela tak ti ho objednajú
23.53, 3. 4. 2010, odpovědětpodla eperu sú rovnaké všetky štyri
14.39, 4. 4. 2010, odpovědětTak to je dobre vedieť lebo aj ja sa chystám na GO zadnej nápravy a možno budem aj ja potrebovať tie excentre
21.11, 8. 4. 2010, odpovědět