Čau všichni alfisti, sháním motoráře na opravu motoru AR32201 1.8ts 103kw, motor je nahoře i dole přidřený a bude potřebovat řádný zásah, pokud máte někdo dobré zkušenosti s nějakým mechanikem, tak mi doporučte, dík a alficím zdar
19.06, 4. 4. 2010, odpovědětAhoj,mám kamaráda co se zabívá výhradně alfama a na go motorů dává i záruku,zkus mu zavolat.. 608246750
20.25, 4. 4. 2010, odpovědětČau Alfiku 155, a kde ten tvuj kamos ma dilnu, mam auto momentalne na morave v garazi, ale neni problem někam dojet, auto je zatim jen přidřené, dík a cau
11.38, 5. 4. 2010, odpovědětAhoj,dílnu má v benešově ale může si pro to dojet s podvalem,zavolej mu a uvidiš.Je to fakt frajer a hlavbě záruka u něj fakt funguje.
20.21, 5. 4. 2010, odpovědětpozrite sa sem: http://www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz/ fakt tomu rozumejú
12.57, 5. 4. 2010, odpovědětv komarne je clovek ktory robi len alfi , je to motorar a perfekt mechanik . kludne sa na mna odvolaj tu je cislo +421 905 400 757
16.16, 5. 4. 2010, odpovědětTo Pa3k: Fak tomu rozumějí? Dovol abych se zasmál. Mě dělal 2x ten samý motor a vždy se to po 600 km zadřelo, pak už to vzdal protože si s tím nevěděl rady. Nedovedl ani nastavit rozvody na V6. Prodělal jsem na nich 13000 Kč. Takže závěrem: Go - motors již nikdy v životě!!! To je moje zkušenost.
18.24, 5. 4. 2010, odpovědětTak to si asi jazdil z nohou na podlahe keď sa ti to po 600km zadrelo alebo nejak podobne. ale to je tvoja skúsenosť ja s nimi žiadnu nemám a dúfam že ani nebudem potrebovať ale keby som musel tak to risknem aj keď som zo Slovenska a oni z Čiech. majú dosť pozitívnych recenzií ale kto vie možno zdanie klame
22.14, 5. 4. 2010, odpovědětTo Pa3k: S nohou na podlaze jsem nejezdil, Alf jsem měl několik, nejsem už taky žádný mladík a vím jak se k Alfě chovat. Tak nepiš takový blud, když nevíš co mi tam potom v dalším servisu odhalily za závadu, kterou Go motors nedovedl ani po 2. zadření identifikovat. Strašně rád mám lidi tvého typu, kteří jsou chytří nadálku.
19.31, 6. 4. 2010, odpovědětHele.Jestli jseš moravák,tak já jezdím s alfou do Březí u Mikulova.Je to známý a je fakt dobrej.hned zjistí v čem je háček a opravy dělá fakt dobře.Jmenuje se Honza Zajíček a číslo na něj je 607 211 859
12.40, 6. 4. 2010, odpovědětČau všichni, dík za všechny reakce, na go-motors bohužel nemam dobre reference a taky je to daleko, jinak dik marrtass za tip, panu zajickovi jsem volal, doporucil mim taky vymenu tak jeste uvidim, zatim dal shanim motor a když nic neseženu pujdu do te go, tak mi držte palce, proste kdo jednou alfu zkusi už nechce jinak:)
20.47, 6. 4. 2010, odpověděta aká to bola chyba?
19.40, 6. 4. 2010, odpovědětsi to přečti všechno a dočteš se že má přidřený motor a shání opraváře :D
7.46, 14. 4. 2010, odpovědětdobry vecer nerad se poustim do diskuzi na toto tema ale tentokrat udelam vyjimku tak ten dotycny pan na ktereho si dobre pamatuji a neda se na nej zapomenou a ktery krytizuje moji praci tak nerika celou pravdu ano priznavam ze se motor zadrel dvakrat ale kdyz se to stalo poprve tak jsem bez vahani k nemu prijel domu motor jsem mu vyndal podotykam s mim otcem ktery se vte dobe lecil na rakovinu a motor si odvez a znova na nom nechal prebrousit kliku dal nove saly a nova tesneni vsechno jsem to platil ja a po druhem zadreni uz jsem toho mel dost a tak jsem navrhl ze nema cenu se hadat ci to bila vina a ze motor at teda priveze a ja osobne zaplatim expertyzu u soudniho z nalce ktery urci jestli to byla ma vina a nebo vina brusice a nebo spatne zajety motor nacoz se stalo ze uz jsem nevidel motor a dotycny pan stim nesouhlasil tak jsme se dohodli ze mu dam jako kompenzaci z pet 6000 on stim souhlasil .jinak podotykam ze motor si pokazde montoval sam .a jaka pro me z toho plyne pouceni od te doby mam noveho brusice vsechny motory co udelam si davam na dine sam do vozu a vyskusim je dokud neni vse v poradku tak zakaznik vuz nedostane a za dalsi vsichni mi zde podepisuji zarucni list a jeho podminky ktere tam jsou.pote neni problem prijmout reklamaci pokud je vse v poradku a ja pres pocitac nenajdu např z visene otacky ktere se mimochodem uchovavaji v pocitaci.nastesti mam i zakazniky kteri se k nam radi vraceji např jisty pan doktorVilim z prahy neurochirurk ktery mel nove GT a v imofe si stim nevedeli rady tak k nam prijel a problem bil vyresen dodnes je mim zakaznikem a ja si toho vazim. no a ty rozvody az udela tolik motoru co ja pak at krytizuje a hlavne at si kazdy zamete pred vlastnim prahem jenom srab pomoluva nekoho za zady a jeste na internetu do oci to umi malokdo .bouzel to je riziko podnikani vzdycky se s tane ze 20 lidi narazite jednoho kteremu se nezavdecite i kdyby jsem s tal na hlave .preji vam vsem stastne kilometry a odpuste pravopis tenhle mi za to nestoji at si kazdy udelam obrazek sam o tomto problemu s pozdravem Micalec a jeste jednu vec nikdy se k zakaznikum neobracim zady ani po za placeni jako jine servisy
20.45, 12. 6. 2012, odpovědět