Pozna niekto cloveka menom Jan Poliak ? Predal mi zevraj dobru, 3mesiace staru vahu vzduchu za 50E a na diagnostike mi vypisalo chybu P0100-vahu vzduchu a svietia mi vstreky...navyse hrozny zapach vyfukovych plynov... Ma este niekto na tohto cloveka tazke srdce ? Chystam sa na navstevu, 50E mu len tak nenecham tak to mozme vybavit naraz...
22.02, 4. 4. 2010, odpovědětMne ukazala diagnostika chybnu vahu vzduchu, po vymene za uplne novu z obchodu ju hlasilo stale. Takze tazko povedat.
23.42, 4. 4. 2010, odpovědětMozno o tom sám chlapík nevedel. Alebo vedel a potreboval si zarobit nejake drobne...
0.13, 5. 4. 2010, odpovědětmáš take veci kupovat nove s obchodu autorizovaneho
2.32, 5. 4. 2010, odpovědětDiely na auta sa maju kupovat nove, ak ide o vecsie diely, tak kludne pouzite- repasovane so zarukou...
9.13, 5. 4. 2010, odpověděttabik ty debil, nepis tu na mna hovadiny. vaha bola v poriadku, auto mi islo ako raketa... a sam si vravel ze mas asi zly konektor.. a po dvoch tyzdnoch mi mozes doniest hocijaku inu zlu vahu, ja si moju nespoznam!!! nepovedal som ze ti nedam peniaze naspat, ale max 30 eur,lebo neviem ci je to moja!!!
9.17, 5. 4. 2010, odpovědětnebola cistena. orosena?? bolo to zavtrete v krabici ked to islo postou. zoberem ju naspat za 30.
19.11, 5. 4. 2010, odpovědětmam ciste svedomie. a za toto strapnenie na fore ma ako odskodnis??????????????????????
15.59, 6. 4. 2010, odpovědětBratři Slováci, nechcete si to vyříkat někde jinde třeba z ruky do huby?
16.03, 6. 4. 2010, odpovědětAsi nijak. Ty sa citis strapneny a ja sa citim poskodeny...takze tak
17.33, 6. 4. 2010, odpověděttabik nechapem co tu riesis janci je v pohode xalan a ako sa opovazujes ho nazvat podvodnìkom. . .sa trochu ukludni!!!to si fakt prehnal:-(
18.18, 6. 4. 2010, odpovědětTabik je velmi v pohode chalan ale tu sa riesi chybna vaha vzduchu....
19.35, 6. 4. 2010, odpovědětBol som s tabikom montovat tu vahu od jana ale hned ako nastartoval zacali svietit vstreky a strasny smrad od benzinu. Diagnostika vypisala hned chybnu vahu. Tabik mu hned volal ale on nebral telefon...asi tak.
21.02, 6. 4. 2010, odpověděthej, volal mi ale o 22:00, nie som v pohotovosti cely den
21.06, 6. 4. 2010, odpovědětkto píše pod mojím nikom petoo?...tabíka nepoznám takže neviem čo je zač...a váha vzduchu-no fajn je pokazená tak sa dáko dohodnete ale nepíš že je podvodník!!!a ked mu zavoláš o22hej to už je fakt trochu trápne...a to akože čo celý den robíš že večer o desiatej montuješ váhu vzduchu???či to večer o desiatej si bol na diagnostike:-)???
6.24, 7. 4. 2010, odpovědětMily Peto. Neviem ako by si reagoval keby islo o tvoje peniaze. Priznavam, ze som mal nervy a prehnal som to. Vcera mi Jan slubil, ze ju zoberie spet. Takze potom sa mu na fore verejne ospravedlnim. A diagnostiku mam vlastnu.Inak by som sa nehadal , ze je zla keby mi to diagnostika nepise...
9.58, 7. 4. 2010, odpověděttabík ved v pohode chápem aj teba- aj mna by to naštvalo že váha nejde.. ja jančiho poznám a viem že nepotrebuje zarábať na pokazenej váhe vzduchu asi tolko...no a naštvalo ma ked tu čítam že je podvodník!!!NIE JE!!!...ale hlavne že sa všetko uvedie na správnu mieru:-D
12.18, 7. 4. 2010, odpovědět