čau všichni, v lednu tohoto roku jsem koupil 156 z roku 01, auto vypadalo fakt skvěle, bylo dovezené z němců tak jsem nic neřešil a vzal ho,bratři CIBOCHOVE z Písku co mi ho prodávali toho nakecali o super stavu a kdesi cosi, že auto projeli a prej je hlavně motorově v super stavu ale zjistil sem že je motor přidřený nahoře i dole, no prostě skvělý kup, oprava 25000- 30000, samozřejmě jediný tel přes který jsem s nimi komunikoval je hluchý od te doby co jsem řekl že jedu na diagnostiku, tak si na ne dejte všichni bacha a nic od nich nekupujte, jsou to proste a jednoduse receno zmrdi s velkym Z
11.40, 5. 4. 2010, odpovědětco uz, taka je doba. chlapci isto od radosti skakali meter do vysky ked si to zobral.
17.33, 5. 4. 2010, odpovědětA diagnostika zisti ci mas pridrety motor ?
18.19, 5. 4. 2010, odpovědětChlapi a když mi moje 147 1.6ts žere 3l na 15000 je ok?Jezdím teda ted dost po městě ale i tak,prý alfy žerou hodně tak nevím,abych s tím taky něco neměl
11.45, 8. 4. 2010, odpovědětto jako když sis kupoval auto, tak sis ho nebyl projet? Nezlob se na mě, ale jestli je motor přidřenej nahoře i dole, tak to muselo být poznat a jeslti jsi to nepoznal, pak je to jen a jen tvoje chyba a dobře ti tak
12.18, 8. 4. 2010, odpovědětAsi tak nějak. Když tomu člověk nehoví má si sebou nějakého odborníka vzít a pak teprve tahat peníze z kapsy. Je to tak s jakoukoliv koupí použité věci. Lidi se třepiu aby už jezdili, a pak se naříká a nadává nejen na podvodníky ale i na samotná aut. A když má ročník 98 v naftě najeto 80 000 tak si můžete být jisti, že má minimálně 2x tolik. Stačí se mrknout na Mobile.de a nebo Autoscout s kolika se prodávají. 200-300000 a dovezou to sem a rázem mají pod 100. Měl by to zákon postihovat a tvrdě, neboť kilometry výrazně ovlivní cenu a tím pádem je to obyčejná sprostá krádež!
13.08, 8. 4. 2010, odpovědět