caute, nechcete niekto novu nepouzitu vahu vzduchu. objednal som si ju z polska , ale do auta mi to nepasuje. asi je to na JTD. dam to za 40 € komukolvek na dobierku. ak chcete , tak napiste a ja vam poslem foto. ale dobre si to pozrite do predu ci vam to bude pasovat, lebo u mna bol taky problem, ze cidlo je oproti origo otocene o 180 stupnov a puzdro nepasuje rozmermi do sania. ani kabel sa nedal spojit. ak mate zaujem, kludne piste a foto poslem . caute.
16.49, 6. 4. 2010, odpovědětupresnim, ze kabel na aute je 4 pinovy a vaha ma 5 pinov...
17.56, 6. 4. 2010, odpovědětnechce nikto?
19.51, 6. 4. 2010, odpovědětto je ta od jana poliaka? :)) je to origo bosch?
19.53, 6. 4. 2010, odpovědětxi :))) nie , to nieje od neho. ale je to od Poliaka s velkym P :DDDDD a nieje to origo Bosch :) dost sa inak o tom pokecalo tu aj inde, a mne z toho vyslo, ze tie Bosche sa kazia tiez , tak preco nedat mensi peniaz a vyskusat ako sa veci budu mat.
20.05, 6. 4. 2010, odpovědětHlavně si dobře objednat:-))))))))
20.14, 6. 4. 2010, odpovědětale viete co, ved som normalne zadal vsetky potrebne udaje k tej vahe a aj tak prisla picovina. :) ale bral som to z autofra.sk a chalani pisali, ze ok, posli nam to naspat, nieco s tym spravime :D takze aspon , ze tak :D a ked sme uz pri tom. cez autofra som pred zimou bral ramena-komplet predna a teraz ked som bol auto prezut, tak sme to pozerali a vse na 100%.
20.30, 6. 4. 2010, odpovědětstarline polsky ? to ani zadrmo, po mesiaci bude mrtva. 5-pinova ma uz v sebe integrovany teplomer vzduchu , 4-pinova ma teplomer v hadici sania osobitne.
13.41, 7. 4. 2010, odpovědětved vyskusam. starline to nieje. znacka tam je MTB. ale to je jedno. to iste sa vravelo aj o polskych ramenach a ja som ich dal a ziaden problem nemam. rovnako to bude aj s vahou.
12.46, 11. 4. 2010, odpověděts tymi ramenani je to fakt prvda ja som pred rokom menil v vrchne z polska znacka QIP ci nieco take nabehal osm cca 11 000 a minuly tizden ked som vymienal aj spodne inac tiez z polska tak som sklepol dole a veruk nebadat na nich zatial ziadne znamky opotrebenia. Jedine co mi odislo po zime boli manzety ta polsa guma stvrdla ako beton cez zimu vymenil som manzety pasuju z favorita keby nieco a pohoda. Aj ked kupite TRW alebo to jedno hlavne tam natlacte poriadne mazivo na gulove capi nie tie sracky co tam davaju od vyroby .-)ciaoo
16.44, 11. 4. 2010, odpovědět