Ahoj chlapi já ted byl se psem kouknu pod auto a tam čerstvá olejová louže,posunul jsem auto a dal tam bílý papír a uvidíme ale i po kontrole tam tak 3dc ubyly.Je to pod motorem jakoby víc k pravému kolu a nevím jestli to dělá pořád a nebo jen po dojetí než to vychladne a steče do vany.Každopádně první dojmy co by to mohlo být???
13.44, 8. 4. 2010, odpovědětMotor, převodovka, řízení, brzdy, spojka,
14.00, 8. 4. 2010, odpovědětmožná by nebylo od věci napsat, co máš za motor :-D jinak mně se teďka na 2.4jtd provalilo těsnění u olejovýho čerpadla a začlo to celkem hodně týct - taky napravo.. naštěstí cca za půl hodiny bych to měl mít opravený
11.31, 9. 4. 2010, odpovědětlehnu pod to a vidim kde to teče ne? ježiš amater
10.55, 10. 4. 2010, odpovědětZdravím. Z ničeho nic mi spadnul tlak oleje a za chvilku se rozsvítila kontrolka mazání motoru... Ihned jsem auto odstavil a odtáhnul domů. čím to může být? motor 1.8 TS
16.49, 10. 4. 2010, odpovědětAno amatér jsem to přiznám,kouknul jsem a nic jsem neviděl.A druhá věc,opravováním aut moc nerozumím,vyměním si zárovky olej a dál co vidí a vypadá jednoduše nebo na to najdu návod ale nechápu tvoji reakci,Já třeba dělám ekonoma podniku očemž ty nemáš ani páru,jíní staví baráky a někteří opravují auta,každý umí něco.Alfu jsem si pořídil bo se mi líbí,mám rád tu značku a svezení je v ní super,možná kdybys udělal nějakou reklamu že alfu si může pořídit jen zanlec tak si ji nekoupím ale sory myslím že je to jedno jestli si mechanik a nebo o tom nic nevíš,auta jsou pro všechny a alfy taky.jezdím rád na srazy tak třeba bys mi to chtěl říct osobně.A když si takový frajer řekni odkud jsi já ti tam auto přivezu když to nebude nějak daleko a můžeš se činit,rád ti za to slušně zaplatím.Jinak díky všem znalcům a zkušeným kteří rádi tady poradí i těm amatérům jak říká kolega.
16.16, 14. 4. 2010, odpovědětfarba oleja je čierny alebo červený ? alebo žltý ?
20.06, 14. 4. 2010, odpovědět