Ked nastartujem za studena tak mi klesnu otacky na volnobehu na nejakych 300, cele auto hrkoce, ide mi motor vyskocit a ked pridam plyn tak ho este viac pridusii. Musim vypnut motor. Na druhykrat to uz je lepsie a na tretie nastartovanie sa uz da ist. Na diagnostike mi nepise ziadne chyby. Co to moze byt ?
21.01, 12. 4. 2010, odpověděthttp://www.alfa156.cz/technika/kolisani-vykonu-motoru
21.13, 12. 4. 2010, odpovědětTam nevidim riesenie mojho problemu
21.50, 12. 4. 2010, odpovědětJAKÝ MOTOR? NAFTA,BENZIN???
21.56, 12. 4. 2010, odpovědětJestli je to TS, tak co tam leješ za benzín? Já jsem měl problémy s motorem zastudena, dokud jsem nepřestal jezdit k ONO a podobným benzínkám. Teď tankuju OMV, Tesco a v pohodě.
22.11, 12. 4. 2010, odpovědětMam 1.8TS a tankujem shell Vpower dost drahy...
0.16, 13. 4. 2010, odpověděta nepřehřívá se ti motor???jestli jo,tak máš fouklé těsnění pod hlavou.Jak to stojí,třeba přes noc,tak na válec přes fouklé těsnění nateče voda s chlazení a po startu než se odpaří,tak to nechytá některý válec,nebo i víc.Taky to tak nemusí být
19.54, 13. 4. 2010, odpovědětstare sviecky, alebo svieckovekable, popripadne zapalovacia lista- ak to robi iba za studena.
21.12, 13. 4. 2010, odpovědětDnes som znova siel autom a motor hned pekne drzal otacky a hned isiel. A to cely den prsalo...Nechapem co to moze byt. Za tie kable a sviecky by som ruku do ohna nedaval ale myslim , ze su v pohode , lebo kym som nedaval druhu vahu vzduchu tak motor nerobil problemy.
21.57, 13. 4. 2010, odpovědětkolko km maju sviecky a kolko kable? Takto sa prejavuju sviecky alebo kable na benzinaku. obycajny benzinak kludne chyti na 3 valce, popripade jedna sviecka blbo pali. Byva to vecsinou ked maju cca predpisany pocet km... a mali by sa menit spolu s kablami, tie sa opotrebovavaju tiez, ale vydrzia viac ako sviecky.
15.20, 14. 4. 2010, odpovědětNo zbohom. A kolko stoji vymena toho vsetkeho aj s materialom ? Dnes som siel zas a spravilo to zas. Potom neostava nic ine len sliapnut riadne na plyn a potom sa to rozbeha ked sviecky dostanu supy elektricke :D . Neda sa to pozriet na diagnostike ze co je presne zle ?
21.07, 14. 4. 2010, odpovědětKvalitna diagnostika s kvalitnym technikom to tiez moze ukazat. kazdopadne. Menil si sviecky po kupe auta? Ak nie, vymen, je to zo zakladnych servisnych prac po kupe jazdenky. Odporucam aj spolu s kablami. vela ludi to nemeni, kedze to nieje lacne. Vecsinou sa to poctivo meni na firemnych autach v poctivom servise...
12.58, 17. 4. 2010, odpovědětHele co takhle potenciometr škrtící klapky? Protože já mám teď stejný problém a když jsem to dal ke známýmu, který se v tom hrabal, tak mi bylo řečeno, že to je pravděpodobně tímhle. Navíc jeden klučina to měl na 2,5 litru taky a po výměně už zase terorizuje silnice...
12.20, 17. 4. 2010, odpovědětA musim menit vsetkych 8 sviecok ? niekde som cital , ze tie male sa nemenia. Poradte mi niekto dobry ochod
11.40, 18. 4. 2010, odpovědětKed kupis auto, menis vsetky kvapaliny. olej, brzdovku, olej v prevodovke, chladiacu, sviezky, zhavice, filtre a potom vies ze si nic nezanedbal a nic nedoj... A nedavaj ziadne smejdy, ale kvalitne veci. Co s a tyka nd, popozeraj tu na fore, najdes dost tem a odkazov o nd...
12.17, 18. 4. 2010, odpovědětNj. Ale odkedy mam toto auto tak mi vkuse nieco odide do p...Kazdy tyzden nieco
20.40, 18. 4. 2010, odpovědětKolko rokov ma to auto? Kolko km ma realne? Akym stylom bolo jazdene? Ked to zratas, tak zakonite musi nieco odist. Ked ta to sere, predaj ho a kup novu daciu bez nicoho a mas priblizovadlo a na par rokov ma spokoj. Chces podvozok, motor, atd? tak plat... A bud rad ked ma auto 10rokov. Nechci vedet, co stoja diely na nejake 4rocne auto. Ja som dal za repasovanu poloos 114E, kolega ma 5rocneho scenica a on musi dat za repasovanu poloos 400e. Tak o tom to je. na stare crepy je vsetko lacne.
19.40, 20. 4. 2010, odpovědět