Nikdy v živote si už nekupim alfu,s žiadným autom som nemal tolko problemov ako s alfou.Skončil som s talianskými inžiniermi.A tie svetlá ako svietie,lada 1500 lepšie svieti.Proste nikdy.
10.00, 15. 4. 2010, odpovědětSi kup teda novou Nivu, doporučuju r.v. 2009 ... pecková výbava a hlavně to zpracování je na vrcholu ruských inženýru, ještě taky aby ne, dělaj na tom autě už 30 let!!!! :-))
10.05, 15. 4. 2010, odpovědětNemáš si kupovat hned první šrot za 40tis na kterej narazíš.
10.07, 15. 4. 2010, odpovědětsouhlasím s martinem
10.08, 15. 4. 2010, odpověděti ja !!souhlas
10.11, 15. 4. 2010, odpovědětJá i Balanta prodáváme 156 tak se podívej jek má vypadat pořádný auto.
10.36, 15. 4. 2010, odpovědětJo a předpokládám že ji teď prodáš a za měsíc tady bude psát další ubožák jako seš ty co ji od tebe koupil a bude si tady stěžovat jak je Alfa na hovno. Tak Nazdááár...
10.39, 15. 4. 2010, odpovědětco by jste chtěli od auta které má 10 -12 let za sebou, žádný spolehlivý zázrak to nikdy nebude. Pokaď člověk nechce mít starosti má si koupit zrovna nové auto :-)
10.58, 15. 4. 2010, odpovědětNie nie,nekupim si Nivu.Kupil som si už octaviu II.Alfa bola 2001,a mala nabehane poctivých 140000.cena v roku 2008 bola 200 tis.Ale musite mi dať za pravdu že tie lampaše,akože predne svetla svietia za prd.
11.45, 15. 4. 2010, odpovědětuznavam ze ked natrafis na zly kus medzi alfami, je to dost o hovne, ale pisat tu takto verejne ze si si kupil octaviu 2, no tak to dakujem pekne, si sa zaradil medzi stado tuctovych koncernistov, este dufam ze to je TDI a dovidenia.
16.55, 15. 4. 2010, odpovědětbol to dosť na piču kus,najazdil som s ňou cca 25000 km,a náklady na ňu boli neskutočné.A to nehovorím že som ju predal pod cenu,a náklady ešte s ňou budu.
20.25, 15. 4. 2010, odpovědětpoctivych 120 tisic a dalsich nepoctivych 120 tisic ... ten co bude tvoju ex alfu predavat o 5 rokov napise ze je malo jazdena garazovana nehavarovana :))) a ze ma poctivych 130 :))) silou mocou si alfu chcel a kupil si kktinu .. . este si zabudol dopisat ze kolko poctivych ma ta oktavia :)))) neboj aj oktavie navstevuju servisi ... inac ked bude mat cez 150 tisic tak ti dam tip kto ju stoci a aj knizku vystavy na nu za 300 ecka :))))
21.59, 15. 4. 2010, odpovědětno s tymi svetlami musim bohuzial suhlasit...musel som kupit hid sadu,ale nazor -co cakas od 10 11rocneho auta za 40ts je dost na mieste,,,,,ja som kupil najstarsiu a to co do nej vrazam su spotrebne veci.....brzdy lozisko vaha termostat a najblizsie sviecky.......takze to si musel kupit riadne vylietanu stocenu sunku.....chudak alfa
22.32, 15. 4. 2010, odpovědětNo Mato pocuj to ze sa ti auto sralo zato este nemusis nadavat na talianskych inzinierov ako nic v zlom ale viem o com vravim robim pre talianov a su to makaci aj ked do roboty chodia na 10tu obcas :-) a este tak otazocka preco v roku 1998 skodovka neuviedla commonrail ale miesto toho este par rokov pouzivala traktorovy motor a este ten ich preslaveny 3jovalec co nestoji ani za rec tu spominat ...inac neviem ci si pocul ale tento rok Fiat power train predstvil novy motor Multiair ktory nema vackovy hriadel pre sanie nieco nove co tu este nebolo extra tichy chod menej vybracii atd atd treba precitat ...mozno za par rokov budu podobny nadsenci ako ty nadavat ze sa to kazii a neviem vo vsetko..vsetky chyby by si mal vnimat ako dan za vyvoj niecoho co tu este nebolo ...a nie nadavat na talianskych inzinierov.
23.31, 15. 4. 2010, odpovědětmam alfu piaty rok a jedime co sa mi na nej pokazilo su nemecke veci :D vaha vzduchu bosch snimac klukovky bosch rele bosch :D a este jedna vec do alfy je umenie nasadit dobre h7 ziarovku do stretavacich svetiel aspon do originalov /neviem ako to maju riesene licencne svetla / a vsetci ty co tam maju zle osadenu ziarovku nadavaju na svetla v afe inak je pravda ze fabia svieti lepsie :D a este jedna vec podla mna je alfa auto ktore je postavene pre ludi ktory radi jazdia a uzivaju si to urcite su aj vykonnejsie a mozno aj lepsie auta ale len malo ich je takych ako alfa kym sa o nu starate ona vam to vrati a vy si mozete dalej uzivat ten pocit za volantom :D najradsej mam zdesene tvare cestujucich po takej dobrej klukatej ceste :DDD
11.11, 16. 4. 2010, odpovědětuž ja mna niekedy naere ccca kazdy 1,5 rok go napravy na nasich cestach a na alfu je to kurevsky drahe tlamice potom tycky stab na to vrchne ramena spodne sa ako tak drzia zadna naptava priecniky tehlica silenblok v naboji je to popicovka teraz po zime jak mi to klepe
21.39, 17. 4. 2010, odpovědětAhoj.mato ....světla jsou na prd jako ok,,, ale vše ostatní co se muže posrat na alfe ..se muže posrat i na oktávce ... (osobně mám alfu již 3 rokem ... momentálně nejezdí servis mě stal cca 25 litru a nic ... do ted to promě bylo spolehlivé auto ted už moc ne ..ale furt je to alfa do které když sednu tak je to 10 x než v octávce :D .. max .
2.08, 18. 4. 2010, odpovědětRadusho a Max ste to vystihli keby som mal domov z prace chodit na fabii alebo oktavke tak to radsej budem chodit vlakom alebo busom ten pocit ze sa veziem v aute mi vie dat jedine alfa :-) a vobec ma neserie ze ma predbehne octavka alebo ine auto Ja sa stale len zasmejem ked sa na mna nalepi octavka ktora sa snazi prekonat zakrutu somnou no nejako sa mi stale strati v spetaku potom :-)
7.28, 18. 4. 2010, odpovědětVed sa len pozrite ako padaju ceny na Alfy.159 kúpite za 8500€.Proste alfu už nikdy více,radšej gulku do palice.
12.42, 20. 4. 2010, odpovědětTak ceny skodovek apod sice nepadaji ale jen diky hlouposti lidi :-) Celkove koncern je predrazeny! A Jak tad ynekdo chvali skodovky tak ja mam 1,9JTD r.v. 2001 mam kolem sebe 5lidi co maji TDi taky 2000-20002 a 4 lidi z nich letos porucha motoru (prasknute tesneni pod hlavou, vaha vzduchu, turbo, cerpadlo) proste to je dukaz ze je jedno co mas a vse se kazi...
13.01, 20. 4. 2010, odpovědětAno...gulku do palice...at se ti rozsviti...tohle vlakno je o nicem,delas tu jeste vetsi bordel nez tu je...tak a ted uz bez trdlovat na www.octaviaclub.cz :-)
16.48, 20. 4. 2010, odpovědětOctavia dobrý auto...Tak to jsem asi prošvihl apríl...Koncern VW se prodává kvůli lidské blbosti, ne proto že by byl nějak extra dobrý.Kamoš dělá v porsche Brno a jezdí v novém CIVICu. Ví moc dobře proč. Servus
17.13, 20. 4. 2010, odpovědětmam 156ku, sám jsem svojí blbostí zkurvil motor, teď pojedu ještě pro jednu 156ku abych mohl jezdit, mladý jsem koupil civica a ten co ji ho prodaval s nim 5 let nemel jediny problem, koupil si octavii v TD a uz ji mel za mesic 2x v servisu. Honda rok 93 a nalitano 260 tisic a v super stavu jak motoricky tak plecharina, cena 3500 kč, jinak alfa neni auto ale život!! a můžu říct že když bych šel do jinýho auta než do 156ky tak bych si vybral 159 nebo breru nebo GTčko. Cuore Sportivo, docela se těšim až už budu jezdit a dáme nějaký srazy, strašně mi s hondou chybí to zdravení se pocestě mezi alfistama.... :-)
17.36, 20. 4. 2010, odpovědětDva tydny zpet jsem privezl kamaradovi oktavku tdi pd 4x4 kombi od prvniho majitele servis jen skoda v super stavu z nemecka a za 14dni-praskla pruziny predniho tlumice,vadny jeden vstrik a jeste nekomunikuje jednotka rizeni 4x4 takze obcas se nemuze rozjet a musi vypnout a nastartovat znova.Predtim mel alfu 145 a za dva roky jen vymena snimace polohy plynu.Je to kus od kusu.mejte se
16.44, 21. 4. 2010, odpovědětNevim co porad resite, mam 156 2.4 jtd (2002) ,pred tim jsem mel zrovna octavii I tdi, a jak uz nekdo psal sednout si z octavky do alfy je jako z pionyra na Yamahu, Alfu mam 2 rokem a zatim jen dolejvam,ma sice sve mouchy,ale to mela a bude mit i octavka a mnoho dalsich,ja se o auto staras,a jak s nim jezdis,tak ti slouzi...
13.12, 24. 4. 2010, odpovědět