Zdravim, mám takovej problémek. Nefunkcuje mi kabinovej větrák....pojistky ok, napětí tam je taky, dráty ve větráku sou taky ok, větrák se dá otočit rukou...Ještě sem nedával na diagnostiku jestli tam neni třeba nějaká chybička. Jo z ničeho nic mi přestal foukat. Popřípadě jestli někdo nemá navíc funkční větrák tak prosim na mail odkud je, kolik by za něj chtěl. Díky
16.13, 15. 4. 2010, odpovědětPředřadný odpor ventilatoru.Hned vedle nej na dvou sroubech.
16.50, 15. 4. 2010, odpověděthele kluku , jesi seš to ty z Tábora se stříbrnym JTD, tak bys to měl napsat tak jak to je ne ? že si ho nechal umřít po pul roce :-D pokud se nepletu v říjnu ti začal ventilátor vrzat v lednu začal pískat a chrastit a pokud se nepletu je to 14dní co dřel a až teď ti kleknul... myslím že to bude chtít ventilator :-)
18.43, 15. 4. 2010, odpověděthele kluku, jo sem to já a ty bys tu měl přestat roznášet kecy když ani nevíš jak a co :-) Navíc větrákem to dle mě neni.
17.35, 19. 4. 2010, odpovědětZdravim, tak teď sem s tím už v koncích... Větrák vyměněnej, stále nefunkční. Když si změřim napětí na konektoru tak při stupni větrání na 0 mi to dává 12 V, čim vyšší stupeň větrání tím menší napětí. Na 4. stupni tam mám 11 V. - Je to ok ? Předřadnej odpor sem nenašel, leda tak termostat. Koupil sem si celý topení ale v něm je pár čidel navíc a taky u mě v autě ten konektor má 2 velký dráty a 1 malej. U toho náhradního neni malej vůbec... Chlapi nevíte co s tim? Nejlíp nějaký schémátko co kam má vést :-) Díky
9.14, 24. 5. 2010, odpovědětmne to odyslo min.rok.ked sa pozres dole k vetraku nedla neho hned je taka mala krabicka cierna na dvoch sroboch a ide az do priestoru k ventilatoru aby ho chladilo,,,,,tak vnutry toho cuda je predradny odpor.dal som to priemernemu elektrikarovy - kupil odpor,preletoval- 7eur a doteraz pohodka z vetrakom..........
14.55, 24. 5. 2010, odpovědětto je mrdka ta alfa, aj ventilatory su tam poondene..:D lol,
15.34, 24. 5. 2010, odpovědětjo, ale nemozem ist na alfe, lebo by som tam asi ani nedosiel. :D pocitam ze po ceste by mi odisli, snimace klukovej hriadele a polohy plyn, pedalu, central na zadnych dverach, všetky ramena, motorcek v stieracoch a asi aj otacky by mi dost kolisali, samozrejme nehovorim o tom ze od 2000 by netahalo auto, jebat na to, hlavne ze je pekne. .:DD lolovci
9.58, 25. 5. 2010, odpovědětjebo ty si ozaj jebo ale tie chyby si dobre opisal:))) nuz co nieje to dokonale auto ale pre svojho nadseneho majitela JE to ot najlepsie auto na svete.......a to aj pre mna:)
20.53, 25. 5. 2010, odpovědětDíky za spamy klucí :-) Jinak vše už ok po výměně předřadného odporu. Peace
8.18, 26. 5. 2010, odpovědětmal som alfu, viem o com hovorim, a hned nova tema pribudla, kupim snimac otacok klukovej hriadele, ty moj tiket :D
8.29, 26. 5. 2010, odpovědět