Nevíte někdo jak moc je náročný vyměnit gumy na stabilizační tyči? V servisu mi řekli, že to není jednoduchý. Nevíte někdo postup? Mám 156 2.4 JTD /2000
19.27, 16. 4. 2010, odpovědětna ktorej ? su dve
8.46, 17. 4. 2010, odpovědětpozri stranku alfa156.sk tam bude o chvilu fotodokumentacia z vymeny. nenei to az take tazke ale neni to ani lahke .
8.59, 17. 4. 2010, odpovědětmoja jedina rada, pouzi hore policko hladaj, uz som tu neraz rozpisoval navod.
11.12, 17. 4. 2010, odpovědětco je na tom zlozite ? ved tam staci zhodit napravnicu :) vsetky srobove spoje a klby pojdu zhodit uplne lahucko, hahaha. preto to nik nechce robit, sa ani necudujem
11.37, 17. 4. 2010, odpovědětNápravnice se musí asi o deset čísel popustit níže a pak to jde celkem dobře vytahnout ale je to sraní na celé odpoledne.Už bych to nechtěl dělat.
11.51, 17. 4. 2010, odpovědětved vravim :)
15.54, 17. 4. 2010, odpovědětNic nespustaj zaidnu napravnicu na chuja ... minuly tizden som to robil bol to porod ale robil som to prvy krat takze aj prto teraz by som to urobil za 1hodinu. 1krok postav predok autna na spaidle obe strany aby bolo vozduchu a daj dole obe kolesa 2 krok. povol capy riadenia na obch stranach (zkouzelov samozrejme len ide to lahoko musis len poriadne naray klepnut dvoma kladiva a pekne vzskocia ak nemas stahovak 3krok daj dole cap zo kosti ty ci riadenia na oboch stranach jasom dal vrchny (lepsi pristup) ked toto zpravis a cytis stabilzacnu tyc tak tie budes citit volu a pekne to bude lagrovat. 4krok povol tie dve skrutky co stahuju tie objimky medzi ktorimi je guma je bude potrebovat 13 rurkovu pre jeden lebo je dost hlboko 4krok nabrus su sekac lebo ak tie objimky este neboli odseba nikdy ta k budu fajne zapecene do lisovnia pri montazi.(ja som navaril na sekac tycku aby som som mohol klepnut zovnku nie sa tam pachat 5 krok ked uz oddelis tie objimky od seba tak aby si ju vybral bude potrebovat rtosku odstranit z vonjajsej tapciri ja so mto urobil nozikom (ludovo nazyvanim aj Rybka pozna kazdy hubar ale poriadnesi ho nabrus ) 6krok ked uz vyberies hornu objimku tak potom odklepni este tie kruzky dorazy ak ich tam este mas ovsem :-) vyvlec gumu a potom aj spodnu cast objimky a mast to .-) Tak isto postupuj a pri montazy samozrejme z novmi gumami nefusuj to nedavaj tam ziadne gumy zduse ale kup nove niektory to tu taak roobia ale to nie je dobre lebo oni zabudju ze guma meni aj strukturu a tym aj vystnosti pri tlmenii.-) . 7 krok to zopakuj na druhej strane.8 PRe tie koncove dorazy moze pozit tie stare gumy ale tak ze ich rozrez aj aj vyrez nech maju vecsiu medzrru lebo tie budu uz mat isto vacsi vnutorny priemer a stiahni ich ska paskou drzi todobre ked to vesto bude sladaz mozes kusot postrieka silikonovy spprejom prospieva gume .-) Dufam zesom pomohol keby daco pytaj sa Ciao Ragazzo .-)
18.35, 17. 4. 2010, odpovědět