Pozdravujem Vas,budem velmi rad ak mi niekto poradi,menil som bateriu na dialkovom ovladaci a odkedy co som ju vymenil,prestali mi signalizovat smerovky zamknutie auta a tak to musim kontrolovat fyzicky,pisalo sa tu,ze som si asi vypol alarm, no alarm som nikdy nemal,ale napriek tomu mi vzdy pri zamykani a odomikani blikli smerovky,kluc od alarmu nemam,central funguje teda zamykanie dvery bez problemov len uz to je bez signalizacie cize bliknutia smeroviek,mam 1,9 jtd 98. pomoze mi to nietko dat do povodneho stavu vopred dakujem ja si rady neviem
21.46, 22. 4. 2010, odpovědětzaujimave
23.40, 22. 4. 2010, odpovědětAhoj, mam alfu 156, 2.5 V6 2000 a pri zamykani dalkovym ovladacem-klicem mi take smerovky nezablikaji jako to je normalni u jinych aut. Jen se mi zkratka zamkne auto, ale bez nejakeho "signalu" nebo zablikani, tak to musim jako marek.sk kontrolovat. Na pristrojovce u kaplicky pruduchu vzduchu mam malou cervenou diodu-asi alarm, ale nevim, jestli je funkcni, protoze neblika a auto se zatim nijak zvukove neprojevilo, tak to asi neni soucast vybavy alfy, ale asi to tam prede mnou nekdo daval. Taky nevim, jestli ma alfa po zamknuti dalkovym na klici blikat, nebo ne...
23.50, 22. 4. 2010, odpovědětbliknut urcite ma mne do doteraz blikalo vzdy asi 3 roky odkedy som alfu kupil,takze am nikto nepresvedci,ze to blikat nema,problem nastal az ked som vymenil baterku na DO odvtedy ani tuk hoc vo vnutri auta ked to zamykam pocujem cvaknutie smerviem ale nebliknu ako predtym,vie mi niekto poradit.
12.50, 23. 4. 2010, odpovědětty smerovky blikaj kdyz je alarm aktivni. pokud neblika dioda i kaplicky tak je alarm vypnutej. me to prestalo fungovat, kdyz jsem si nechal nacipovat novej klic. klickem alarm zapnu - ono to pipne jako ze jo ale stejne se alarm nezapne. taky by se hodila nejaka rada protoze se mi s tim nechce k autoelektrikarovi. na druhy alfe se taky chystam udelat jinej klic, tak doufam, ze to taky neprestane fungovat.
12.54, 23. 4. 2010, odpovědětprobelm je v tom ze ja ten klicek na alarm nemam da sa to nejako obist hm?a urcite sa ti to stane znova,ja som len menil baterku a uz mi diodka neblika a ni smerovky ked zamykam,pred vymenou to fungovala,nejaky napad niekto kto mi poradi
15.38, 23. 4. 2010, odpovědětKluci, tak vy take mate tu diodu u kaplicky vzduchu? Tak to je original delane Alfou? Myslel jsem si, ze to tam nekdo instaloval prede mnou. A jestli je to original z fabriky, tak proc ta dioda neblika po zamknuti auta?
16.03, 23. 4. 2010, odpovědětpretoze ti bude niekto menil baterku,ale sa ti podarilo niekomu vypnut alarm vtedy to neblika a ma to kazdy len o to nevie,pokial viem central ma funkciu ze pri zamknuti smerovky prebliknu ale je to podla mna vziazane aj na alar ale ako sa mi mohol alarm vypnut len pri vymene baterky v dialokovom ovladaci to nechapem a klucik na otocenie a zapnutie alarmu nemam da sa to nejako obist.a blikat by to malo kazdemu aj tym co to neblika,verte ze to ide mne to doteraz fungovalo
16.07, 23. 4. 2010, odpovědětMe to teda nikdy neblikalo, ani kdyz jsem ji koupil ani potom, akorat jsem moc nekontroloval jestli je auto zamceny takze obcas jsem vecer zaparkoval na sidlisti a rano kdyz jsem prisel k autu a zmacknul klicek tak neslo otevrit, protoze jsem ho vlastne zamknul a celou noc stalo venku odemcene. ted si jedu pro jinou 156ku, tak musim zjistit, jestli tam nejakej alarm je, v te puvodni neni. A jestli blinkry blikaji pri zamykani a odemykani. Kdyz to nepujde, zacnu premyslet nad tim jak to zprovoznit. Mam univerzalni central na 4 dvere s dalkovym ovladacem a centralni jednotkou, vyndal jsem to z 2 Golfa co jsem koupil na chalupu do lesa, ale myslim ze to asi neskloubim.
17.02, 23. 4. 2010, odpovědětAhoj,nevim jestli se zrovna trefim...ale mám už 3x AR156 První alfa při zamknutí či odemknutí blikla+pípla,kontrolka blikala a alarm tam byl,protože když jsem nechal čekat pejska v autě(třeba na pumpě)tak když se zavrtěl tak začalo houkat. 2.(SW) už neblikal ani nepípal,dioda uvnitř blikala(vystřelovací klíček) 3.(starší klíček) nebliká ani nepípá ani uvnitř dioda nebliká,tudíž usuzuji ze dvou možností a to,že se to lisí podle výbavy nebo se v tom štoural nějakej ferda...hodně zdaru při hledání.Čau
13.12, 20. 6. 2010, odpovědětNazdar, mam ten isty problem, tiez mi neblikaju smerovky ale alarm nemam. Ked sa niekde ponahlam tak skoro vzdy zabudnem, ci som zamkol auto a musim to ist skontrolovat. Nevie niekto ako to spravit? Alebo mam kupit nove ovladanie na central, ktory uz ma vyvod na smerovky?
17.18, 23. 4. 2010, odpovědětVie s tym niekto pomoct ako zno zpojazdnit blikanie smeroviek pri zamykani
18.14, 24. 4. 2010, odpovědětZkus dát klič do zapalování otoč až se rozsvítí kontrolky a zmáčkni tlačítko na ovladači.
18.26, 24. 4. 2010, odpovědětmne ako dvere otvara a zatvara bez problemov ovladac funguje,len prestali blikat smerovky
18.55, 24. 4. 2010, odpovědětNefunguje. Stale neblikaju. Nejake dalsie napady?
21.13, 24. 4. 2010, odpovědětMěl jsem něco podobného,mě zase nezhasly žárovky na levé straně.Podle cvakání při zamknutí jsem našel krabičku s ovládacím relé,má naštěstí víčko a opakovaně ji vystříkal Wedéčkem a přitom zamykal a odemykal až se to zas rozhýbalo.Trvalo to pomale půl hodiny ,ale už to zase funguje.Je tam zřejmě relé a zůstaly mu viset kontakty.Mám 156 1.8 TS a našel jsem ji na levém podběhu za vzduch.filtrem a má nahoře kruhové víčko.To je návod pro ty,komu podobně začnou blbnout žárovky při zamknutí a odemknutí a nemá to přímou souvislost s výměnou baterie v DO.Taky se domnívám,že při použití DO mají žárovky bliknout a ta dioda na palubce mi po zamknutí tak po 30 vteřinách začne blikat,ale ve dne to není vůbec vidět.Ještě se podívám do příručky,co je tam psané o DO a výměně baterie.
22.54, 28. 4. 2010, odpovědětTak jsem si koupil druhou a má alarm a blinkry normálně blikají, i to pípá ale si myslim že to nesignalizuje zamknutí a odemknutí ale zapnutí a vypnutí alarmu, protože když odemknu auto klíčem, začne houkat. musel bych ho i klíčem zamknout aby se alarm neaktivoval. To jsem zatim zjistil.
11.10, 29. 4. 2010, odpovědětZdar já mam 156 1.8TS a vim na 100% ze alarm nemá mam to vyzkoušený a blinkry normálně při zamknutí a odemknutí normálně blíkaji a to mam už asi 3 klíček a 2x měněnou baterku..., ale zase natý palubce mi nic nebliká ani nikdy neblikalo
0.16, 29. 6. 2010, odpovědětja som s podobnym problemom na diagnostike a to blikani smeroviek pri zatvarani a otvarani auta klucom sa da zapnut na zelanie zakaznika :)
9.00, 9. 7. 2010, odpovědět