Zakoupil jsem kola od uživatele z tohoto webu,cena 11tis..vše v pořádku,podepsali sme smlouvu o ceně a záruce,že sou ok...nyní mi píše,že cena byla příliš nízká,že mám doplatit 2tis,nebo za mnou nepřijede v dobrém...co si o tom myslíte,jak postupovat??
9.02, 24. 4. 2010, odpovědětjako jak za tebou nepřijede v dobrém, tak máš smlouvu a kola, on má peníze a tim to končí pro oba ne? Já osobně se divim že se na takový věci taky dělají smlouvy..
9.15, 24. 4. 2010, odpovědětno on vyhrožuje,že když mu nedoplatim,tak nepřijede v dobrém...to je těžký,jaký lidi se dneska najdou
9.29, 24. 4. 2010, odpovědětSe posral asi né ? Vůbec na takovou kokotinu nereaguj. Jsem v životě neslyšel, že by si někdo rozmyslel cenu a pak chtěl jako doplatit :o)))))) Spíš naopak, jako že daná věc stojí za hovno a chtěl by slevu, ale takhle ??? Ser na něj, stejně hovno udělá.
10.17, 24. 4. 2010, odpovědětLepší by bylo, kdyby jsi napsal kdo to je, ať když tak přijedeme my zaním ve zlém!! Vélké řeči, žádné skutky!! Já bych se nebál a když už, tak jsi v právu, když máš podepsanou smlouvu. Každopádně bych napsal jeho přezdívku ať si od něj nic nekoupím!!
10.35, 24. 4. 2010, odpovědětPřezdívka je rgf je to mladej kluk z Mostu
10.59, 24. 4. 2010, odpovědětTak to je vostrý, každopádně buď klidnej, hošánek to asi jen zkouší, takže mu odepiš že na něj sereš!!! Protože to je jediný řešení s těmahle namyšlenejma loserama, ono ti ani nic jiného nezbývá, protože kdyby si mu doplatil ty dva tisíce, tak si celej život budeš připadat jako děsnej přizdisráč, takže srát na něj, ideální ještě bude když jeho telefon, mail, jméno a bydliště dáš na tenhle web. A strach mít nemusíš, ten se neukáže ani za zlatý prase, to mi věř. Cuore Sportivo, Hugo
12.15, 24. 4. 2010, odpověděttak ako pisu chlapi. nasrat! prachy ma on, ty mas kolesa a tym to haslo. ziadne vyhrazanie. a zverejni aj jeho meno. taku drzost som este nevidel.
12.50, 24. 4. 2010, odpovědětLepsi kdyz prijede on,usetris si cestu :)
13.12, 24. 4. 2010, odpovědět:D to je dobre. Co bol opity ked ich predal za 11 a ked vytriezvel tak chce este viac ? :D
13.59, 24. 4. 2010, odpovědětWOW, čo už je toto za človeka... Je normálny? Asi ťažko....
15.13, 24. 4. 2010, odpovědětBorcovi napsat slušnej (upozorňuji opravdu slušnej) doporučenej dopis, že se ti jeho chování nelíbí a v případě, že to bude pokračovat, tak to nahlásíš na Policii... Sbírat veškerou korespondenci s ním (pokud je v ní vyhrožování, tak je to nejdůležitější), smlouvu, kontakty a v případě, že to nezkončí, tak to bezostychu nahlásit na Policii...
9.38, 25. 4. 2010, odpovědětTAK PÁNOVÉ OPATRNĚ:PÁN SE OZVAL,ŽE BUDU BREČET...BERU TO JAKO VÝHRUŽKU,POČÍTÁM,ŽE SE MÁM BÁT O MÉ AUTO...TOHLE SI ALFÁCI NECHÁME LÍBIT? ZDE DÁVÁM JEHO JMÉNO A ADRESU,DEJTE SI NA NĚJ POZOR NICK: RGF JMÉNO:ROMAN FENCL BYDLIŠTĚ:BUDOVATELŮ 96 MOST TEL:737585551
9.53, 25. 4. 2010, odpovědětbud absolutne v klidu .....
10.00, 25. 4. 2010, odpovědětJá bych to ignoroval!! Pochybuju, že kvůli 2000kč bude ztrácet čas. A ty jsi jak daleko od toho Mostu?
10.03, 25. 4. 2010, odpovědětsem od kolína
10.04, 25. 4. 2010, odpovědětNormálně trestní oznámení a neser se sním.
10.08, 25. 4. 2010, odpověděttak veru tak. tresne oznamenie a nic ine. a hned bude kludny
11.00, 25. 4. 2010, odpovědětTak to má chlapec celkem kus než by k tobě dojel!!
11.11, 25. 4. 2010, odpovědětTo je on trochu jsem pohledal http://www.vwbazar.cz/inzerat-32337/ http://www.sportovnivozy.cz/9982-opel-vectra-v6 http://www.tuningbazar.cz/inzerat-32338/ http://www.profil.lide.cz/Rodeo1995/o-mne/
20.29, 25. 4. 2010, odpovědětVýběr z jednoho jeho inzerátu: prodam passata 18 20v po go,no rozvody,desticky,kotouce,oil,atd central "z peigrem" na dalku automaticky start dojezdy oken komplet od firmy keetec cenu "nabydnete", mozna "vimena" mozno "i z doplatkem". :o))))))))))))))) A to mi chcete říci, že s ním někdo vede nějaké obchody? To ja tak, když děcka s neukončeným základním vzděláním dostanou řidičák...
22.07, 25. 4. 2010, odpovědětNechápu, To je mu jako 14??? Takovej malej gangstr xD xD,,, Má ale odvahu, ne?? Fakt nevím co na to napsat,, asi jen, že mě opravdu hodně pobavil:-)))))))))))
22.19, 25. 4. 2010, odpovědět14 mu rozhodně není,možná má profil falešnej...vysokej cca 180cm,cca 80 kg,tmavý vlasy,bílé oblečení značkové... snědej
22.23, 25. 4. 2010, odpovědětcca 25 let
22.23, 25. 4. 2010, odpovědětFalešnej aby mohl frajeřit a balit náctiletý puberťačky... :o)))) Tomu odpovídá i úroveň vyjadřování...
22.27, 25. 4. 2010, odpovědětnechci bejt za učitele ale už i styl psaní a pravopis vypoví o člověku hodně :-)
22.29, 25. 4. 2010, odpovědětSnědej? Z Ústeckýho kraje? Vše vypovídající...
22.29, 25. 4. 2010, odpovědětčorkař.-)
22.30, 25. 4. 2010, odpověděthej kamo nemej strach napis prijedu ti na pomoc takovejch sracu uz mam dost.
22.37, 25. 4. 2010, odpovědětAhoj .. nejsou ty kola náhodou 16 ?
22.53, 25. 4. 2010, odpovědětNE,kola 17 alu oz racing gumy 225/45/17
22.59, 25. 4. 2010, odpovědětPOZOR:ZJISTIL SEM,ŽE MI DAL FALEŠNÉ JMÉNO..PŘIJMENÍ NENÍ FENCL ALE FREN!!
23.07, 25. 4. 2010, odpovědětSEJMOUT ŠMEJDA .. (NEBOJ SE HO ,,) TY ALU BYCH ONĚ ROSEKAL ...!!!
23.31, 25. 4. 2010, odpovědětJe to hnus takhle podvádět a vyhrožovat nám Alfařům. Stydím se za toho šmejda, jestli ma také Alfu, hned bych mu ji sebral, protože takový zmetek si nezaslouží jezdit a vlastnit Alfu! My Alfisti si mame pomáhat, prodávat si navzájem díly za rozumný peníze a ne takové jednání, jak tady popisuje Prema takového zmetka, který neví, kdy má s penězma dost. Mám takovou zlost a chuť Ti Premo delat ochranku a počkat si na toho zmetka a pomstít tě!!! Těší mě jedna věc a to ta, že tě tady spousta klkuků svými názory a posojem brání, je to od Alfistů hezké!!!!!! Jsem rád, že je ještě pár srdcařů, kteří se zastávají nás druhých, neznám Vás, ale vážím si Vás!!!!! Mějte se kluci.
23.48, 25. 4. 2010, odpovědětAhoj, jsem Alfista druhým rokem. Poznal jsem se s hodně lidma a co se týče Alfistů,tak mám nejlepší zkušenosti. Líbí se mi,že všichni drží spolu a dokonce se mi dostalo příjmné výpomoci při poruše na dálnici,toho si vážim a to samé bych udělal já. Proto se připojuji k několika reakcím,že jestli bude potřeba,tak nastartuju jednu z mých dvou miláčků a dojedu kam bude potřeba za jakékoliv situace,takovýho zmrda bych nejradši donil až by se pochcal!!!Takže držme spolu Alfáci.Ahoj a mějte se
12.52, 20. 6. 2010, odpovědětFalešné jméno? Tys při sepisování smlouvy nekontroloval občanku? Jestli bych měl v ruce kupní smlouvu platnou podle zákona (jména, předmět prodeje, cena atd.) a u prodejce bych později zjistil, že mě uvedl v omyl a měl přitom "platný" OP, tak bych se na něm teprve začal krásně hojit :o)))
23.58, 25. 4. 2010, odpovědětJá vím,moje velká mega chyba,že sem po něm nechtěl občanku,opravdu bych tohle nečekal,vždycky,když sem něco od alfáků kupoval,nebyla ani potřeba smlouva..byla s nima příjemná řeč..a ted narazím na tohle,je mi 21 a alfu mám zhruba rok..takovýhle jednání mě na jednu stránku moc mrzí a na druhou sem nasranej,nikdo neví,čeho je ten člověk schopnej..musim poděkovat Vám všem alfákům za takovejhle přístup a mé bránění,to sem dříve,když sem měl minulé auto tak na klubu nezažil..jsme prostě taková rodina,tagže díky :-)
6.07, 26. 4. 2010, odpověděthele ja to cetl a nevydrzel a zavolal mu . ma snad po tom jasno a bud v klidu . takovej srac me muze tak leda umyt boty . a tomu ver .
18.50, 26. 4. 2010, odpovědětMůžu se zeptat,co si mu řikal a co na to on?díky
21.13, 26. 4. 2010, odpovědětrekl jsem mu at se probere ze je snad uz neco dano a dohoda uzavrena a kdyz to nepochopi tak na to muze taky pekne doplatit a to dost bolestive . mirne receno a hooodne slusne . takovy smucky nesnasim jak je on . uz si s tim nelam hlavu . jo a on se jen ptal kdo vola , nemel ani moznost se dal ptat a myslim ze ani nemel chut.
15.14, 27. 4. 2010, odpovědětPanove,ono to bylo vse malynko jinak,ono se nerika nadarmo dvakrat premyslej nes neco reknes/napises/..bylo to receno jinak,a nechapu jak muzete branit neco ocem nic nevite..mam 4auta a budu se hadat kuly dvoum tisicum,uvazujte,slo oplne o neco jineho,a mymohodem jemy 30 a stou smlouvou ,sem nepsal nikam sve jmeno ani on jen chtel podpis,tak sem podepsal a ze neumy poradne cist neni ma starost.ja mam tak naladu na cucacke reci.at si sunda plenu a pak neco resi.no hlavne at premysli,kdys nekoho slusne pozadam,a on hned vyjede toje tesky,ale o 2ku my rozhodne nejde,ale o jednani tet dela slusnacka.
8.09, 29. 4. 2010, odpověděta navic to nebyla smlouva o prodeji,ale otom zesi necha kola skontrolovat v pneuservisu jestly nebyli bouchly,a pripadne vraceni,jamy nabydnul zeje koupym spet...ale nebudu to resit...nesmysli a on je hned stoho,v depresich BOZE..
8.11, 29. 4. 2010, odpovědětTak ty se nebudeš hádat kvůli 2 tisícům,ale psát mi,že chceš přijet po dobrém a že budu brečet ti nepřijde jako hádání a vyhrožování?mě teda ano.Kdo chce,ukážu kopie emailů,které mám schovaný.Situace se má tak,že se pán brání,jelikož sem ho upozornil,že bych to mohl dát policii.Tagže asi tak :-)
8.57, 29. 4. 2010, odpovědětrgf: prosím tě, už nic nepiš... prosím, prosím... vážně už se nepokoušej k ničemu vyjádřit... určitě ne písemně... prostě to bolí po tobě něco číst... A čím více toho ty napíšeš, tím většího blba ze sebe děláš...
9.01, 29. 4. 2010, odpovědětrgf: a to ještě na sebe práskneš, že je ti 30... Bože... Kdyby ti bylo 18, tak by se to dalo trochu pochopit (těžce, ale dalo), ale takhle... To je úroveň... Nejsem rasista, ale "snědej ústečák"? To hovoří za vše...
9.13, 29. 4. 2010, odpovědětkamo ze snedej to znamena ze jsem rom?ci cech??ani jedno asi proto ta cestina,jinac priject znamena priject abys nemusel jezdit ty,ty voee tady neco resim ze sprtem,me naucila ulice,proto to vyjadrovani a ja se bojim policie??????us nefetuj!!!!!nemas smlouvu a des tu rikat neco o policiji,ja mam moc hodne za sebou,tak neco us znam,,,radsi si prestrikej alficku ten intros ,komplet zluta jak pro buzika...
13.16, 29. 4. 2010, odpovědětdíky za názor,nejdříve si ale vše vychvaloval..no to nic..
15.14, 29. 4. 2010, odpovědět