Ahojte dufam ze mi niekto poradi s problemom? Odmeral som moju stabilizacnu tyc(AR 156 1.9JTD 77kw),jej priemer je 23mm!!!Uz mi raz v servise menili tie gumy,ale boli o nieco mensie ako ta tyc, takze sa tam napasovali na silu a zavarilo sa tie puzdra. Vysledkom bolo, ze po 1 mesiaci to zacalo neznesitelne vrzgat(pochopitelneeee ked je tam take velke pnutie). Chcem to menit znova, ale tu nastava problem, kamarat co mi vozi diely ma v ponuke len vnutorny priemer tych gumiciek 24mm??? A tu nastava otazka ci je stabilizacna tyc v mieste kde su tie gumy umiestnene o nieco sirsia?????, alebo treba presne 23mm gumky?? ja viem ze to mozem odmerat ale az potom ked bude auto na dvihaku a stabilak vonku, a ja budem potom na aute ako chodit ked nebudem mat spravne gumky a auto bude rozjebkaneeee.... dakujem vopred za raduuuuuu, cawteee
14.41, 24. 4. 2010, odpovědětA este jedna otazocka, kde vy kupujete silentblok, ktory je narvany v napravnici??? Silentblok prevodovka-napravnica aby som bol presnejsi, vibruje volant na neutrale ako blbý!!!!to vymenim zaroven s tymi gumkami stabilizatora, vopred dakujem
14.46, 24. 4. 2010, odpovědět