Zdravim vsetkych, mam vazny problem s radenim na selespeed prevodovke. Ked je motor studeni slape k spokojnosti, ale ako nahle sa motor zohreje neda sa rozbehnut na krizovatke bez toho aby som neskakal alebo skape motor. Olej som skontroloval je ho tam dost. nikde nic nekvapka. Ked sa rozbehne uz radi v poriadku. Spiatocka ide bez problemov. Vyhybam sa mestu a zapcham no neda sa to donekonecna. Prosim poradte kde moze byt chyba. Dik
12.42, 27. 4. 2010, odpovědětDiagnostika?
15.00, 27. 4. 2010, odpovědětAno bola-ziadnu chybu nehlasi
13.39, 28. 4. 2010, odpovědětAhoj, Ja som mal selespeeda a mal som tento problem tiež..bude to pravdepodobne spojkova lamela...mne to kapalo a skackalo tiež...vymenili mi spojku a bolo v poho..daj si premerať tlak a lej do prevodky bud origoš tutela cs speed alebo dexron III...časom ti zacne prešmykovať spojka aj pri radení za jazdy, tak ju radšej vymen. pokial ti za jazdy nevyhadzuje kvalty do neutrálu a funguju ti vsetky stupne tak prevodovke nic nie je neboj...
15.28, 28. 4. 2010, odpovědětJeto cudne , ze to zacne robit az ked je motor zohriaty, ked si menil spojku kde a kolko to stalo?
8.13, 29. 4. 2010, odpovědětno mne to menil znamy..vobec netusim kde..ja som mal k autu taky "luxus" servis..ale co som započul tá spojka okolo 80 éčok....a za kolko ti to urobia to netusim..treba si najst servis kde maju najlacnejsie na hodinu..
15.36, 29. 4. 2010, odpovědětNo skusim to spravit sam, ak najdem navod. Alebo ak niekto pozna servis-mena okolo BA-DS nech da vediet.
21.43, 1. 5. 2010, odpovědětno ak si mechanik tak si to urobis, ale ak nie tak sa v tom radšej nebrlaj..urcite sa najde niekto kto ti to spravi za rozumne peniaze..
23.56, 2. 5. 2010, odpovědětja mám tento istý problém a chcel by som sa spýtať ako si ho vyriešil
17.33, 13. 9. 2011, odpovědět