Zdravim. Idem menit original katalyzator za obycajunu nerez ruru tzv. bypass a chcel by som zarovno vymenit aj tesnenia ktore su medzi vyfukovym potrubim a povodnym katalyzatorom. Potreboval by som poradit ake tesnenie tam ide. Potesili by konkretne linky. Kupuje sa to priamo podla znacky alebo su nejake univerzal. Dakujem za rady.
16.05, 27. 4. 2010, odpovědětalebo sa to riesi cez tesniace pasty?
17.44, 27. 4. 2010, odpovědětNazdar,ja som kupoval tesnenie v autodieloch podla typu auta.Chcem sa opytat bypass si vyrabal alebo kupoval, ruru mam ale neviem zohnat material na tie priruby!
7.33, 28. 4. 2010, odpovědětcele som to kupil od jedneho alfistu, ktory to vyraba. rura je nerezova a priruby vyrezane cez nejake cnc ale z akeho materialu neviem. ak by si chcel, hodim kontakt na neho.
8.02, 28. 4. 2010, odpovědětPisal som mu (asi to bude ten isty), len sa mi zdalo 70e dost. Myslím ze si to vyrobim lacnejsie.
13.17, 28. 4. 2010, odpovědětja som priruby odrezal z povodneho katu, ruru som dal lesenarsku z kopy srotu, obrusil, natrel, tesnenia z hrubeho klingeritu a je to. investicia 0 E, zabity cas 1 hodina. a povodne som tam tesnenia nemal, vsetky priruby boli konusove na fest srobovane
21.09, 28. 4. 2010, odpovědětno ako chlapi, klobuk dole pred vami. radost citat po vas. tiez by som chcel byt taky zrucny . drzte sa! :)
21.28, 28. 4. 2010, odpovědět