mal som raz jednu alfu, ta alfa bola pekna, ale furt pokazená, viem napíšete mi, že o alfu sa treba starať a podobné keci, ale prosím napíšte mi ako sa mám starať o snímač otáčok kľukovej hriadele, ako sa mám starať o snímač polohy plynového pedálu, motorček na stieračoch, motorček v oknách? Sú to proste talianske píííííčoviny a už v živote nikdy si to nekúpim, som rád že ju vobec nekdo kupil, lebo vrzgala jak stara skrina., trebalo tam vymenit komplet ramena, uz aj rozvody aj naplne, dalsich 2000 eciek v prdeli, tak som to povedal dotycnemu s tym, ze som mu dal zlavu 2000, nepotreboval som ho samozrejme klamat, takze ju dostal skoro zadarmo. :D Rada pre Vas: PREDAT!!! kúpiť mazdičku troječku
13.41, 3. 5. 2010, odpovědětTo je pořád dokola to samí.
15.05, 3. 5. 2010, odpovědětco by jsi chtěl od auta které je staré 10 let a více
15.11, 3. 5. 2010, odpovědětDivné...mám alfičku rok, starám se o ni, dávám jí jen to nejlepší, snažím se jezdit v klidu a nemám s ní jediný problém...jediný servis, který měla, byl po debilovi, který mi na parkovišti vzal bok a po zimě, kdy jsem trefil zmrzlý sníh a ohnul se práh...ale alfička pořád šlape, jede jak má a ještě mě nenechala ve štychu...možná stačí nebejt línej a při koupi si pořádně auto projet, vzít si sebou mechanika a nevzít první kus, na který narazíš...to auto má své mouchy, ale řeči o spolehlivosti jsou naprosto nesmyslné...ta tvoje mazdička taky moc nevydrží, když se o ni nebudeš starat...a to, že alfám odchází ramena ví každý, kdo si ji kupuje (každý normální si totiž zjistí o autě co nejvíc, než jí koupí, aby věděl, do čeho jde) - holt český a slovenský silnice jsou ve stavu, kdy se na nich dá jezdit snad jen traktorem...mimochodem mám 2.5 V6 SW
16.02, 3. 5. 2010, odpověděthm
16.56, 3. 5. 2010, odpovědětramena, rozvody, naplne za 2 kE ? to si sa dal tak natiahnut niekomu ? potom sa v tom dokonale vyznas, ako vidno ps: nick ti sedi idealne, dobry vyber
16.33, 4. 5. 2010, odpovědětměl jsem opla astru f caravan, snimac polohy kliky KO, snimac vacky KO, lambda ko, BRZDOVY DESKY ko, LANOVODY ko, TLUMICE ko, CHLADIC ko, KLIMA ko, SERVO ko................ Kus od kusu. jsi vypsal zavady ktery jsou uplne stejny u alfy jak u nemcu nebo francouzu. mozna lada niva ty zavady nema, protoze nema ani ty dily.
16.36, 4. 5. 2010, odpovědětJa sa divím, že na takéto príspevky reagujete. NEREAGOVAŤ!!!!!
20.29, 4. 5. 2010, odpovědětale chlapci, ja som vedel, ze ju budete obhajovat tu Alficku, ale to auto je proste len pekne, nic ine!! ja som pred algou mal mazdu z 89 roku a nedal som do neja ni korunu za 2 roky!!!!!! alfu som mal 2000 rok a vrazil som do nej kopec penazi. ramena, rozvody, naplne za 2 kE ? to si sa dal tak natiahnut niekomu ? potom sa v tom dokonale vyznas, ako vidno ps: nick ti sedi idealne, dobry vyber Peter to som nemenil, to som dal zlavu 2000 tomu co ju kupoval, aby sa mi potom stale nestikutalo jak ma spomina, že som ho ojebabral.
12.18, 5. 5. 2010, odpovědět