Čau. Koupil jsem 156ku 2,0 TS rok 2000. Kupoval jsem ji s tím že tam nefungujou přední el. okna a přední mlhovky. Po zapojení rádia jsem zjistil že stálý proud do něj jde ale po otočení klíčku už nic nejde aby se zaplo. A taky jsem objevil že nejdou zpátečky /couvací světla/. Bylo mi taky řečeno že když vyndám kastlík /přihrádku/ u spolujezdce, je tam tištěný spoj, který už byl jednou přeletovaný protože závada se již jednou vyskytla. Ale když jsem vyndal kastlík, tak jsem nic nenašel, jen konektory na 2 pojistky - žlutá a modrá, a 3 konektory na relátka jedno relé je tam černé, jedno je hnědé a jedno chybí. Jsou menší než obyčejná relé. Prosím setkal jste se s tím někdo nebo poraďte kde najdu ten tišťák... Jsem z Plzeňska, auto normálně jezdí a vše ostatní funguje. Dík za jakoukoli pomoc. Může to být tím že tam neni to jedno relé? Ty zpátečky můžou být čidlem zpátečky, to vyzkouším. I to rádio bych mohl zapojit zvlášť ale ty okna mě docela štvou. Mám ještě jednu alfu taky 2,0 ale 98 rok a tak je toho za kastlíkem míň než tady. tak nevím. Za koaždou radu děkuji. Případně vadné díly dokoupím, když nebudou v druhym autě...
16.46, 4. 5. 2010, odpovědětAhoj a nemáš tam náhodou pár konektorů volných? protože ti tam asi chybí komfortní jednotka. Ta řídí zrcátka okna centrál. Je to bílá krabička právě nad kastlíkem spolujezdce rozměry asi 10x5 cm
17.15, 4. 5. 2010, odpovědětasi by to mělo sedět, pokud máš zájem mám jednu navíc z 1.6 a na 1.8 šlapala, takže na 2.0 to bude stejné. Myslím si že je jen podstatné co tam vše máš v elektrice.
18.19, 4. 5. 2010, odpovědětno tak každopádně jako test by ti to mělo stačit. Pokud okna pojedou, tak víš po čem jít
18.43, 4. 5. 2010, odpovědětTak jsem tu komfortní jednotku vyměnil a žádná změna. Tak moc nadšenej nejsem. Budu to muset rozebrat do podrobna a zjistit proč to nejde.
17.52, 5. 5. 2010, odpovědětTak mě dneska napadlo se podívat do těch komfortních jednotek dovnitř. Zjistil jsem že ve stávající nejspíš vadné je toho asi 3x víc než v té z druhého auta. Takže můžu říct že bych klidně koupil komfortní jednotku ale musíte mi k nabídce poslat detailní fotku vnitřku. Nejlépe kdyby někdo měl poblíž plzně nebo varů (v západních čechách) stejnou jednotku nebo alfu na díly, případně i pojízdnou abych to aspoň vyzkoušel, jestli to je tim nebo ne. Moje el. výbava jsou el. přední okna, centrál, mlhovky, klima, el. zrcátka, alarm, vyhřívání zadního skla. nefungují brzdová světla, světla zpátečky, přední mlhovky (zadní jdou), el. okna. Jinak všechno ok. Když bude ta komfortní jednotka do 400 i s poštovnym, tak bych jí koupil, jinak bych ji chtěl vyzkoušet a kdyžtak bych ji budto poslal zpatky nebo ji zaplatil...
23.08, 6. 5. 2010, odpovědětsi asi spadl z višně? nová stojí cca. 7000,- takže pokud seženeš jetou za 3000,- budeš rád. Navíc ti nikdo jen tak na blind takhle drahou věc nepošle, aby se sní pak už neshledal. Lidé jsou různí a doba zlá.
10.12, 9. 5. 2010, odpovědět