Prosím o technickou radu.Mám AR 156 1.9JTD r.v. 98 a zničeho nic mi zhasla a nejde natočit.Poraďte co by to mohlo být.Nejlépe z vlastní zkušenosti.Děkuji
20.34, 11. 4. 2007, odpovědětnechcem strasit ale totosa stalo aj mne.bol som tankovat na pumpe pri obchodnom dome a poniekolkych kilometroch zhasla a ties nesla natocit.problem bol s palivom bola nekvalitna nafta a odysiel mi 1 vstrekovac.. neskor aj dalsi. potom som musel vycerpat vsetku naftu a vycistit nadrs. a vymenit filter. a teras si davam pozor kde tankujem.
23.27, 11. 4. 2007, odpovědětak mas nejakeho znameho mechanika tak nech ti zmeria pomocou examineru tlak nafty.pri zapnuti kluca tam musi byt tlak najmenej 2,5baru. apri startovani min.210bar.ak je mensi tak mas problem zdodavkou paliva.
23.31, 11. 4. 2007, odpovědětNo si myslym že to natankováním špatné nafty nebude.Dělalo mi to před týdnem a byl z toho odtah.Druhej den v poho-šla nastartovat.A předevčírem zase...po ujetí 20km a teplym motoru.Konec.Mam v sázce 2 teorie: snímač polohy plynového pedálu nebo čidlo polohy kliky.Váhu vzduchu vylučuju.
17.47, 12. 4. 2007, odpovědětNo vypadá to čidlo otáček kliky......nech to prověřit na dignoze a budeš vědět více
19.14, 12. 4. 2007, odpovědětDík Kooure.Diagnozu nepotřebuju.Nedávno byla dělaná a vím co tomu chybí.Váha vzduchu KO tak tam dočasně a spolehlivě pracuje váha vzduchu z oktávky.Ale nejede to jak má.Trochu to ztrácí na výkonu ale to je tym snímačem toho pedálu.A to že nechytne, je tím že Ř.J. neví v jaké poloze je klika,takže nemůžou vstřik. ventily dávkovat palivo.Takže snímač klikového hřídele.
22.28, 12. 4. 2007, odpovědět