mam problem se zadnimi koly, sjizdi se mi vnitrni strana pneu, mam 215x45 r17, menil sem tycky, ramena, silentbloky., delana geometrie a porad bez vysledku. Nevite co s tím?
21.21, 8. 5. 2010, odpovědětMě to na 147 GTA nedělá, asi bude někde chyba.
23.58, 8. 5. 2010, odpovědětjeste sem zapomnel dodat ze mam AR156 1,8TS., ze zacatku me to taky nedelalo, az letos.
9.30, 9. 5. 2010, odpovědětmozno nekvalitne liatinove disky
9.51, 9. 5. 2010, odpovědětdisky mam nove. delalo to ale i na tech starych. taky 17"
10.09, 9. 5. 2010, odpovědětvětšinou to dělá, když máš už unavené pružiny, pak ti při nějakém zatížení jdou spodky kol ven a proto to sjíždění vnitřní strany!! Běž si vyzkoušet test tlumičů... Pokud si pamatuju dobře, tak jak jsem byl já před rokem na laserové geošce, tak mě na zadku nic nedělali...podle výrobce by tam měla být jako zátěž plná nádrž...u Opelu musí být v autě dva lidi :-D
15.10, 9. 5. 2010, odpovědětkdyz sem byl na testu, tak rikali ze tlumice jsou na vymenu, ale ze to nema vliv na sjizdeni pneu. plnnou nadrz sem nemel, ani pri geometrii, ani na testu tlumicu.
19.45, 9. 5. 2010, odpověděttesty ukazali ze jsou ko, ale nejak mi to nepripadne. uz sem ted menil dost dilu kvuli tomu sjizdeni a stejnak sem to nevyresil. a vrazet zas do tlumicu se mi uz nechce, kdyz to nevyresi muj problem, mozna vyresi, ale kdyz ne, tak sjedu dalsi gumy. :-( tak nevim co stim uz..
21.26, 9. 5. 2010, odpovědětAsi mas spis unavene pruziny nez tlumice ne.
8.39, 10. 5. 2010, odpověděttaky bych řekl že máš ty pružiny unavené...někdo před tebou zadek asi pěkně namáhal! Když dáš velkou zátěž dozadu, tak na každém autě se ti ty kola nakloní tím směrem, že vrchní část kol jde do podběhů a spodní ven...je to dělané, ať nedřež podběhy. Takže pookud by ty pružiny fakt byli unavené, tak ty tlumiče tomu už hodně pomáhají!!
10.15, 10. 5. 2010, odpovědětaha, no zkusim jeste ty pruziny, prede mnou nevim, mam ji uz 4roky. a az tento rok mi to zacalo sjizdet.v zadu nic nevozim, v tak malem kufru se to ani moc neda. pruziny sem ale nikdy nemenil,tak vyzkousim jeste to a uvidim.diky za radu.
12.59, 10. 5. 2010, odpovědětno mozny to prave je. uz sem takhle znicil jedny pneu, ted tam mam druhe a sjizdi se zas a nevim uz cim to je . tak snad to budou ty pruziny,i kdyz v pneuservise rikali ze je to blbost, aby to bylo pruzinama, tak nevim. kdyz uz to ale budu menit, tak udelam i ty tlumice. nemate nekdo na prodej cely komplet na zadek?
19.26, 10. 5. 2010, odpověděthele, tak mě ještě napadlo!! Ty tam máš 17tky, že? Vem si dva lidi do zadu a koukni do zadního podběhu, jestli ti náhodou okraj vnitřku gumy nedře o spodní misku jak je pružina a v ní tlumič! Sice tam nepůjde moc vidět, bo Alfy to maj celkem natěsno, ale možnost tam je! A ještě lepší by bylo, kdyby jsi vytáhl to kolo a koukl jestli tam nemáš někde zedžené místa. Jinak k těm pružinám! Chápej, že pokud je máš už unavené, tak fakt stačí mírné zahnutí kol a už se ti to dobře sjíždí! A co jsem se koukal na netu i tady, tak ty pružiny nestojí zas tak moc...za pokus to stojí.
11.14, 11. 5. 2010, odpověděta zadní příčný ramena jsou ok? a ty 17 kola máš od začátku nebo třeba poslední rok :-)
11.31, 11. 5. 2010, odpovědětKolik foukáš? Takhle široký gumy by měli bejt hodně nafouknutý, já mám 225/40/18 a foukám 2,6 ...
18.24, 11. 5. 2010, odpovědětjj,mam tam 17" zkusim at si nekdo sedne do zadu,ale nevim teda, jde tam fakt blbe videt. kola sem mel uz dole,v pneuservise kontrolovali, nic nenasli.zadni ramena jsou nova.17 jsem mel predtim jine, ale jak sem je sundaval, tak byli sjete ze vnitr, pak sem koupil nove, s jinyma pneu a porad se sjizdi,kolama to urcite neni.foukam 2,3. v aute jezdi max. 2 lidi. zadek skoro vubec nezatezuji.
18.56, 11. 5. 2010, odpovědětHoj, pokud máš zájem mám tu zadní pružiny naprosto OK cena 400Kč. Piš na email.
19.58, 11. 5. 2010, odpovědětdival jsem se na spodni misku u tlimice, prostoru je tam dost.. nakonec tam jde docela dobre videt, ale nic co by vadilo kolu
23.23, 11. 5. 2010, odpovědětcau jen takova mala rada k tomu sjizdeni ja mam problem z predni napravou uplne stejnej a budu delat takovej test najed autem do garaze nebo nekam kde mas rovnou podlahu a skus si sehnat uhelnik nebo kus plecu proste neco co ma pravej uhel a zmer si kolmost kol k podlaze kola by mely byt kolmo nebo mirne v zaklonu muzes to porovnat s predni napravou jesi to mas stejny ja to budu delat presne obracene a pokud zjistis ze kola nemas kolmo k podlaze ale spis trochu do predklonu tak mas nekolik moznosti tedka jsem se dival na uchyceni tlumice mely by tam byt dva srouby ty bych povolil a snazil se co nejvice ten tlumic pritahnout k sobe a utahnul srouby timto bys mel trochu zvetsit odklon kola potom bych mereni provedl znovu a myslim si ze to musis mit ok a kdyz ne tak vymena pruziny nebo jeji podlozeni abyse docililo vetsiho tlaku kdyby byl takovejto tlumic aji vepredu tak bych mel po problemu pac toto jsem delala u meho predchoziho auta sem vyklonil tlumic a zvetsil odklon kola a bylo po problemu ale u alfy to nejde pac tlumic je na pevno v tehlici tak furt premyslim jak zvetsit odklon kola na predni naprave
11.06, 12. 5. 2010, odpovědět