ahojte vsetci,chcem Vas poprosit o radu. mam 156 1,9JTD 77kw. tento motor som mal aj v predchadzajucom aute - Fiat Brava- viem ze ma odlisne charakteristiku vykonu, avsak oproti fiatu mi tento v alfe v podstate netiahne.zhruba do 2300 otaciek je auto mrtve,ci na 3 alebo na 4 rychlostnom stupni.viem ze turbo zacina zaberat neskor,ale predpokladam ze cca pri 1800 uz vykon musi auto mat.cital som tu reakcie na podobny problem a vo vacsine pripadov bola spominana zla vaha vzduchu - to vsak bol problem ze auto netahalo vo vysokych otacka,odspodu ano - u mna je to vsak opacne,zdola nic,vysoke ok.spotreba je v normale,co sa tiez odlisuje od spominaneho problemu s vahou,auto vobec nedymi. vsimol som si vsak, ze z vyfuku to na neutrale dost slaha,ked dam nohu za vyfuk zacnu mi viat nohavice. Je niekto kto mi s tym vie poradit? vopred dakujem vsetkym
8.02, 12. 4. 2007, odpověděteste len doplnim ze na volnobehu otacky nekolisaju,ani spotreba nie je extra vysoka - primerana stylu jazdy.
11.57, 12. 4. 2007, odpovědětV prípade že máš turbo v poriadku tipol by som tú váhu, ERG ventil alebo snímač otáčok. To sú tie najbežnejšie poruchy. Najprv by som ale vymenil vzduchový a naftový filter, potom vyčistenie ERG. Keby sa to nezlepšilo diagnostiku a potom uvidíš ...
14.40, 12. 4. 2007, odpovědětahoj RADO, poradis prosim techn. postup ako vycistit ERG ? Dik za rady a technicku pomoc
18.24, 14. 4. 2007, odpovědětdakujem za rada,chcel by som sa este opytat na vzduchovy filter.podla servisneho manualu idu do trubice 2 vzduchove filtre pre 1.9JTD motor-teda je to tam tak vyznacene?naozej su 2?
15.15, 12. 4. 2007, odpovědětodkiaľ si? predpokladam že z sk, ak nebývaš daleko tak môžme dať stretko a pozriem sa ti na to
17.01, 12. 4. 2007, odpovědětto alpiners2:dakujem za ochotu,vidno ze alfaci drzia spolu:-)ja som z BA okolie
18.09, 12. 4. 2007, odpovědětno ja som až z RS, to je trocha ďaleko. podobné niečo som mal na vectre, a chyba bola v naftovom filtri-bol totálne zanesený a šlo to až vo vysokých otáčkach.
19.57, 12. 4. 2007, odpovědětbtw, ja som tiez z BA:D, inak ja som vymenil hned palivovy filter a dost to pomaha je to par korun, urobis to sam za par minut
20.34, 12. 4. 2007, odpovědětpozrel by som aj vzduchový filter, bohvie v akom je stave a kedy bol menený.
21.25, 12. 4. 2007, odpovědětpani dakujem za rady, vzduchovy filter uz mam kupeny,palivovy filter=naftovy?dufam ze to nebude vysoka investicia,v kazdom pripade aj keby som sa mal zodrat zozeniem si potrebne investicie,nechcem u auti nic zanedbat,koniec koncov by sa to vypomstilo tak ci tak mne.
7.20, 13. 4. 2007, odpovědětinak ten palivovy filter maju lacno na: Auto-art.sk
7.51, 13. 4. 2007, odpovědětno,koukám že jsem si to zase špatně přečet,takže odvolávám.
23.10, 13. 4. 2007, odpověděttakze pani teraz som chcel vymenit vzduchovy filter,ale je tak zasity,ze to radsej necham na znameho mechanika.v kazdom pripade som si vsimol ze medzi spodnym a vrchnym krytom v ktorom je vzduchac ulozeny,je cca centimeteer medzera,je to tam cele zle upevnene.takze mi nasava falosny vzduch.moze mat tato medzera vplyv na to ze auto zospodu netiahne a dusi sa?dakujem
17.13, 14. 4. 2007, odpovědětnetesnost ma vplyv na vykon. Mne raz cestou vypadla hadica (vdaka sikovnosti servisu zabudli dotiahnut) okamzite mi padol vykon akoby odislo turbo
18.29, 14. 4. 2007, odpověděttak teda vcera som vymenil vzduchovy filter - akoze nemam prve auto v zivote,s talianskymi autami som uz jazdil,ale nepochopim co za hovado mohlo nechat v aute taky vzduchac aky som mal ja.to by clovek neveril ako vecicka za necelych 400korun dokaze zvysit vykon.auto sa uz nedusi,taha odspodu az do vysokych - nie je to sice este ono,ale to pripisujem chybnemu termostatu ktory tiez idem menit(teplota nestupne nad 70,povacsine ani tych 70 nedosiahne)v kazdom pripade chcem vsetkym podakovat za rady,nebyt tejto diskusie tak si hlupak kupim novu vahu a zbytocne.este raz vdaka
7.12, 17. 4. 2007, odpovědětahojte,tak som tu opat.myslel somm ze vymenou vzduchaca sa moj problem vyriesil,ale nie je to tak.zistil som ze mi mechanik nechal odpojenu vahu.preto to zacalo tahat.tak som ju dnes zapojil a opat zo spodu auto mrtve.cize zrejme to bude vaha zla,ale stale mi gto nejde do hlavy.problemy s vahou popisane boli v zmysle zdola ok,vo vysokych mrtvola,v pripade odpojenia ziadna zmena.myslite ze to bude ozaj tou vahou?este ma napadla otazka ako dlho mozem jazdit s odpojenou vahou?bude to mat zly vplyv na motor?uz som z toho zufaly.dakujem za rady.verim ze sa najde niekto kto mi bude bediet pomoct.
18.43, 17. 4. 2007, odpovědětvyber váhu vzduchu a namoč ju do liehu aspon na 2hodinky, vyber ju a nechaj ju riadne vysušiť. vo veľa prípadoch je váha len zanesená bordelom a nefunguje tak ako má.
19.54, 17. 4. 2007, odpovědětto alpiners2:takze myslis ze je problem vo vahe?da sa na aute urcity cas jazdit bez nej?skusim ju vycistit a uvidim.
20.07, 17. 4. 2007, odpovědětpodľa toho čo popisuješ tak áno, boli zamnou už 2 chalani s alfou na chipovanie, obaja mali váhy vzduchu funkčné tak na 50%. váhy sme vyčistili v liehu, a bolo všetko ok. predtým som používal izopropylalkohol ale ten zanecháva mastný film na kovoch, tak teraz denaturovaný lieh. v žiadnom prípade nepouži benzín ani nič podobné.
20.11, 17. 4. 2007, odpovědětked ti to nepomôže tak mi napíš na mail alpiners2@azet.sk jednu zbytočnú váhu by som ešte mal mať,
20.13, 17. 4. 2007, odpovědětoki,zajtra to skusim vycistit po praci.akurat neviem ci na cestu do prace cca 50 tam a spat mam ist so zapojenou vahou bez vykonu,alebo ju nechat odpojenu aby to ako tak islo.nemyslim ze by som to uhanal,chcem len aby som mohol do 2000 tocit a ako tak to islo.
21.01, 17. 4. 2007, odpovědětto alpiners2 tak som skusal vycistit vahu podla postupu,ale nebam ziadnu zmenu,stale auto taha lepsie ked je vaha odpojena ako ked je zapojena,pisal som ti aj e-mail ohladne tvojej navyse vahy.
10.15, 19. 4. 2007, odpovědětak si mal váhu vzduchu odpojenú a jazdil si s ňou malaby byť chyba zapísaná v RJ a treba ju vymazať na examineri ináč ti to nebude ťahať. Mám to odskúšané na Marei - po vyčistení chyba váhy - občasná a robilo si to čo chcelo raz išlo raz nie. Po vymazaní chyby OK
11.45, 6. 5. 2007, odpovědět